Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Μπλοκο» στο Blue Horizon απο πολίτες στο Ηράκλειο για το θάνατο του Αντώνη:

Αναστάτωση επικράτησε στο λιμάνι του Ηρακλείου, όπου αρκετός κόσμος συγκεντρώθηκε από νωρίς για να εκφράσει την οργή και την αγανάκτηση του για τη δολοφονία του 36χρονου Αντώνη.

Ένταση επικράτησε στο Ηράκλειο της Κρήτης και συγκεκριμένα στο λιμάνι της πόλης, όταν ο κόσμος που είχε συγκεντρωθεί άρχισε να φωνάζει συνθήματα έξω από το Blue Horizon, το πλοίο στο οποίο δεν κατάφερε να επιβιβαστεί χθες το βράδυ στο λιμάνι του Πειραιά ο άτυχος άνδρας, αφού μέλη του πληρώματος τον έσπρωξαν από τον καταπέλτη με αποτέλεσμα να πέσει στη θάλασσα και να πνιγεί.

Το πλήρωμα του πλοίου φοβούμενο το γεγονός η διαμαρτυρία να μεταφερθεί και στο εσωτερικό του καραβιού αποφάσισε να σηκώσει τον καταπέλτη.

Στη συνέχεια το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί στην προβλήτα του λιμανιού δεν άφησε το πλήρωμα του πλοίου να ανοίξει και πάλι τον καταπέλτη.

Σύμφωνα με το Creta24.gr, στο λιμάνι βρίσκονται και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις με διμοιρία των ΜΑΤ, η οποία δεν έχει επέμβει αφού η διαμαρτυρία είναι ειρηνική, ωστόσο παραμένει στο σημείο αφού αναμένεται να υπάρξει καθυστέρηση στον απόπλου του πλοίου καθώς δεν έχει ολοκληρωθεί η επιβίβαση και οι συγκεντρωμένοι δεν επιτρέπουν να κατέβει ο καταπέλτης.

Νωρίτερα, οι Ηρακλειώτες πραγματοποίησαν πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε και στον Πειραιά. Ο κόσμος πέταξε λουλούδια στη θάλασσα και φώναξε συνθήματα.