Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μ. Σουτζής: «Στόχος οι τρεις βαθμοί – Θέλουμε χρόνο για να δέσουμε ως ομάδα»

Ο Αλμυρός μετά το πρώτο διπλό επί του Αγίου Ιερόθεου προετοιμάζεται για το κρητικό ντέρμπι με τον ΑΟΑΝ στο Γάζι για την 11η αγωνιστική του 5ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής. Διαβάστε τι δήλωσε στο Primesport.gr ο Μανόλης Σουτζής ενόψει της αναμέτρησης αλλά και τα τελευταία αγωνιστικά νέα των “Οράνιε” πριν την μάχη της Κυριακής.

Με μία σημαντική αναμένεται να παραταχθεί τουλάχιστον στο ξεκίνημα του αγώνα, ο Αλμυρός κόντρα στον ΑΟΑΝ, καθώς ο Μιχάλης Φραγκουλάκης ναι μεν μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης την Πέμπτη, ωστόσο συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες να βρίσκεται στην αρχική ενδεκάδα. Από την άλλη ο Μάνος Βουϊδάσκης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Ενόψει του ντέρμπι με τον ΑΟΑΝ ο Μανόλης Σουτζής μίλησε στο Primesport.gr κάνοντας λόγο για ένα κρίσιμο παιχνίδι για αμφότερες της ομάδας, ενώ αναφέρθηκε και στον χρόνο που θα χρειαστεί το σύνολο του για να γίνει ομάδα, λόγω των πολλών αλλαγών που προέκυψαν στο ρόστερ του Αλμυρού με τις χειμερινές μεταγραφές.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Primesport.gr ο Μανόλης Σουτζής:

«Είναι ένα ντέρμπι τοπικό, ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες. Θεωρώ το παιχνίδι κρίσιμο και για εμάς αλλά και για τον αντίπαλο. Εμείς έχουμε δουλέψει και δουλεύουμε όλοι την εβδομάδα για αυτό το παιχνίδι και πιστεύω ότι θα περάσουμε όσα έχουμε κάνει στις προπονήσεις, την Κυριακή στον αγωνιστικό χώρο. Σίγουρα η ομάδα δεν είναι στο επίπεδο που θέλουμε. Έχουμε κάνει πολλές αλλαγές στο ρόστερ και θα χρειαστεί χρόνος ώστε να υπάρξει η κατάλληλη χημεία. Στόχος μας είναι οι τρεις βαθμοί την Κυριακή, σε ένα παιχνίδι με χαρακτήρα ντέρμπι που θεωρώ θα κριθεί στις μονομαχίες αλλά και στην θέληση που θα επιδείξουν οι ποδοσφαιριστές, προσηλωμένοι στο πλάνο. Το σίγουρο είναι ότι το θέλουμε πάρα πολύ και θα δώσουμε το 100% για να πάρουμε το τρίποντο.