Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μ. Φουκαράκης: «Κάθε πρεμιέρα εγκυμονεί κινδύνους – Το Κύπελλο μας κράτησε σε εγρήγορση»

Ο ΑΟΑΝ βρίσκεται στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του, για την πρεμιέρα του 5ου Ομίλου με αντίπαλο την Θύελλα Ραφήνας. Διαβάστε τι δήλωσε για το παιχνίδι στο Primesport.gr ο Μάνος Φουκαράκης.

Ξεκίνημα στην έδρα του για το “μπλε αστέρι” το οποίο υποδέχεται στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του 5ου Ομίλου της Γ Εθνικής, την Θύελλα Ραφήνας θέλοντας να μπει με το δεξί στις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα.

Για το παιχνίδι αυτό, μίλησε στο Primesport.gr ο Μάνος Φουκαράκης, ο οποίος προετοιμάζεται για ένα ακόμη πρωτάθλημα, με το αστέρι στο στήθος.

Ο ικανός μέσος του ΑΟΑΝ, τόνισε πως κάθε πρεμιέρα ελλοχεύει κινδύνους, ωστόσο επεσήμανε πως η ομάδα του είναι προετοιμασμένη για το ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, έχοντας ανταγωνιστικά παιχνίδια στα πόδια της μέσω του Κυπέλλου Ελλάδας, τα οποία τους κράτησαν σε εγρήγορση.

«Ξεκινάμε μετά από πολλούς μήνες απραξίας το πρωτάθλημα το οποίο αναμένεται φέτος ιδιαιτέρως ανταγωνιστικό και ανυπομονούμε να επιστρέψουμε σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς! Κάθε πρεμιέρα είναι αγχώδης και εγκυμονεί κινδύνους. Ευτυχώς έχουμε δουλέψει πολύ καλά όλο αυτό το χρονικό διάστημα και είμαστε προετοιμασμένοι για το ξεκίνημα. Είχαμε και τη δυνατότητα να παίξουμε ανταγωνιστικά παιχνίδια μέσα από τον θεσμό του κυπέλλου που μας κράτησε σε εγρήγορση. Η ομάδα πλέον αποτελείται από ένα δυνατό ρόστερ και είμαστε όλοι διαθέσιμοι να κάνουμε το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα. Καλούμε τον κόσμο μας να βρεθεί στο πλευρό μας όπως έκανε πάντα!» δήλωσε ο Μάνος Φουκαράκης.