Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Νέο τεράστιο διπλό για τον ΠΟΑ, 2-0 τον Φωστήρα στον Ταύρο!

Ο ΠΟΑ πήρε τεράστιο διπλό επικρατώντας με 2-0 του Φωστήρα για την 6η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής (4ος Όμιλος).

Η ομάδα του Κώστα Φραντζέσκου μετά την έδρα του Ηλυσιακού, «άλωσε» και εκείνη του Φωστήρα νικώντας με 2-0 για την 6η στροφή του πρωταθλήματος.

Σκόρερ για τους Ατσαλενιώτες, ο Φώτης Καϊμακαμούδης στο 14′, που είχε και χαμένο πέναλτι στο 42′ για να δώσει αέρα δύο τερμάτων στον ΠΟΑ, κάτι που έγινε λίγο αργότερα, με τον Νύκταρη να χρίζεται σκόρερ από τα 11 βήματα στο 80′, ολοκληρώνοντας ουσιαστικά τη δουλειά για τους “πράσινους”.

Το φιλμ του αγώνα:

1′ Έναρξη αγώνα

14′ ΓΚΟΛΛΛ για τον ΠΟΑ . Γύρισμα από τα δεξιά του Σφυρογιαννάκη ο Καιμακαμούδης εκμευταλεύτηκε την αδράνεια των αμυντικών και με κοντινό πλάσέ ανοίξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους.

25′ Σουτ του Μέμμου κατέληξε άουτ

43′ Χαμένο πέναλτι για τον ΠΟΑ – Το πέναλτι κέρδισε ο Νύκταρης. Το εκτέλεσε ο Καϊμακαμούδης και το απέκρουσε ο Καραγκιολίδης.

74′ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Νύκταρη η μπάλα στο δεξί  κάθετο δοκάρι

80΄Σέντρα Μέμμου η μπάλα σε χέρι αμυνόμενου – Την εκτέλεση ανέλαβε ο Νύκταρης που έκανε το 0-2

90′ Τέλος αγώνα.

Φωστήρας (Γιάννης Μάγγος): Καραγκιολίδης, Τσουβαλτσίδης, Λιμήτσιος, Πεχλιβανίδης, Τζανουλίνος, Στεβάνοβιτς, Φιλιμέγκας, Γιαννιτσάκης, Καλάγια, Αλέξης

ΠΟΑ (Κώστας Φραντζέσκος): Καβουσάκης, Κασσωτάκης, Νάτος, Χαρίτος, Δαμιανάκης, Χατζηανδρέρου, Ικεοτσα, Νύκταρης, Μέμμος, Σφυρογιαννάκης (57 Γωνιανάκης), Καϊμακαμουδης