Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ντάγκινης: «Δεν τελειώσαμε σωστά τις φάσεις με κίνδυνο να χάσουμε πάλι βαθμούς»

Στο Primesport.gr μίλησε ο τεχνικός της Μινωικής Μπάμπης Ντάγκινης μετά τη νίκη της ομάδας του με 1-0 απέναντι στην Χερσόνησο. 

Ο κόουτς της ομάδας της Φορτέτσας παρά τη νίκη στάθηκε στις χαμένες φάσεις που είχαν για να καθαρίσουν το ματς, τονίζοντας ότι κινδύνεψαν να δεχθούν έτσι κάποιο γκολ πάλι και να χάσουν τους βαθμούς, ενώ έκανε ειδική αναφορά στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, όπου δήλωσε πως θα γίνουν κινήσεις ενίσχυσης του ρόστερ σε θέσεις που έχουν ανάγκη να δυναμώσουν. 

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ξεκινήσαμε το παιχνίδι δυνατά. Καταφέραμε να προηγηθούμε σχετικά νωρίς στο σκορ με ένα πολύ ωραίο γκολ του Μαρκόπουλου. Για άλλο ένα παιχνίδι είχαμε τέσσερις-πέντε ευκαιρίες καθαρές ώστε να κάνουμε μία εύκολη νίκη. Δεν καταφέραμε για άλλο ένα παιχνίδι να τελειώσουμε σωστά τις φάσεις που δημιουργήσαμε και παίξαμε μέχρι το τελευταίο λεπτό με κίνδυνο να δεχθούμε κάποιο γκολ και να χάσουμε για άλλη μια φορά τους βαθμούς. Πιστεύω ότι θα κάνουμε κάποιες κινήσεις ώστε να ενισχυθεί η ομάδα σε θέσεις που έχουμε ανάγκη και να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί στην επανέναρξη του πρωταθλήματος. Θέλω να ευχηθώ στην Χερσόνησο καλή συνέχεια».