Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Νότιος Όμιλος Super League 2: Με το Διαγόρας – Χανιά “πέφτει” η αυλαία της 3ης αγωνιστικής

Ώρα πρωταθλήματος εκ νέου για τα Χανιά

Τα Χανιά καλούνται να αφήσουν πίσω τον αποκλεισμό στο Κύπελλο Ελλάδος από τον ΟΦΗ και να επικεντρωθούν και πάλι στο πρωτάθλημα, όπου ταξιδεύουν στην Ρόδο για να αντιμετωπίσουν τον τοπικό Διαγόρα με στόχο να διατηρήσουν το απόλυτο, που έχουν από τις δύο πρώτες αγωνιστικές και να το κάνουν τρία στα τρία δείχνοντας από την αρχή της φετινής χρονιάς γιατί θεωρούνται ένα από τα φαβορί για τις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας και την διεκδίκηση της ανόδου.

Από την άλλη ο Διαγόρας έχει μία ήττα από τον Γιούχτα την πρώτη αγωνιστική και μία νίκη με το Αιγάλεω, στο μοναδικό εντός έδρας παιχνίδι του μέχρι στιγμής.

Βέβαια και η ομάδα της Ρόδου από αποκλεισμό προέρχεται στο Κύπελλο και μάλιστα με πιο ψυχοφθόρο τρόπο καθώς έφτασε το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στα πέναλτι αλλά δεν κατάφερε να πάρει την πολύ μεγάλη πρόκριση.

Οι απουσίες δεν λείπουν βέβαια για τους Χανιώτες καθώς ανακοινώθηκε η αποστολή και σε εκείνη δεν μετέχουν οι τραυματίες Ελευθεριάδης, Παναγιώτου, Ματάους και Κυρίτσης, όπως και οι Μάνος, Παχής, Βόρφι και Κουκουράκης.

Τέλος το παιχνίδι της Ρόδου είναι το μοναδικό που διεξάγεται Δευτέρα καθώς το ματς του Παναθηναϊκού Β’ με την Καλλιθέα δεν θα γίνει σήμερα και έτσι είναι εκείνο που “κλείνει”, έστω και προς το παρόν, την αυλαία της αγωνιστικής.