Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ολοκληρώθηκε η σεζόν για την Ακαδημία του ΠΟΑ, ξεκίνησε ο σχεδιασμός για τη νέα περίοδο

Την Παρασκευή 30 Ιουνίου με την πραγματοποίησή της τελευταίας προπόνησης για τους μικρούς αθλητές, ολοκληρώθηκε και η φετινή ποδοσφαιρική χρονιά για την ακαδημία του ΠΟΑ.
 
Μάλιστα η Ακαδημία του ΠΟΑ έβγαλε ανακοίνωση για το κλείσιμο της σεζόν τονίζοντας ότι ήδη τρέχει ο προγραμματισμός για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.
 
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: 
 
“Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους γονείς που για μια ακόμη χρονιά μας εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους, και αυτό μας γεμίζει ευθύνη αλλά και δύναμη για να συνεχίσουμε και την επόμενη χρονιά με περισσότερη όρεξη για δουλειά. Επίσης, θα θέλαμε να τους ευχαριστήσουμε για την συμβολή τους όποτε η ακαδημία το ζήτησε για δράση εντός ή εκτός γηπέδου.
 
Το μεγαλύτερο όμως ευχαριστώ το οφείλουμε στα παιδιά, τους πρωταγωνιστές, που μέσα από την καθημερινή επαφή μαζί τους μας κάνουν καλύτερους ανθρώπους και μας δίνουν το κίνητρο να βελτιωνόμαστε !
 
Ήδη έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, που θα έχει έναρξη στις 28 Αυγούστου, με κεντρική κατεύθυνση την πολύπλευρη ανάπτυξη των παιδιών μέσα από την συμμετοχή στο αγαπημένο τους άθλημα.
 
Από όλους εμάς , ευχές για ένα Καλό Καλοκαίρι!
 
Εις το επανιδείν!!!!”