Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Συναγερμός στο «τριφύλλι» – Αίτημα αναβολής του ντέρμπι λόγω κορονοϊού

Αίτημα αναβολής του ντέρμπι της Κυριακής (07/05) κατέθεσε η «πράσινη» ΠΑΕ, λόγω έξαρσης του κορονοϊού.

«Συναγερμός» έχει σημάνει στον Παναθηναϊκό, λίγες ώρες πριν το μεγάλο ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής των play offs της Super League απέναντι στον Ολυμπιακό. Οι «πράσινοι» απέστειλαν επίσημο αίτημα αναβολής της αγωνιστικής, καθώς τις τελευταίες ώρες έχει παρατηρηθεί έξαρση του κορονοϊού με τα κρούσματα να ανέρχονται στα 24.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο «συναγερμός» σήμανε την Παρασκευή (05/05) στο Αθλητικό Κέντρο του «τριφυλλιού», καθώς στον εργαστηριακό έλεγχο προέκυψαν περισσότερα από 20 κρούσματα, τα οποία στην πλειονότητά τους αφορούν ποδοσφαιριστές, που είναι είτε ασυμπτωματικοί, είτε με ήπια συμπτώματα.

Για τον λόγο αυτό, η ΠΑΕ κατέθεσε αίτημα αναβολής για αγωνιστικούς και ιατρικούς λόγους, αλλά και για την διαφύλαξη της δημόσιας υγείας. Μάλιστα, οι ιθύνοντες του συλλόγου κάνουν ενέργειες προκειμένου να υπάρξει απάντηση από τη Super League, άμεσα, ήτοι εντός της ημέρας και όχι την Κυριακή (07/05), όπου έχει ανακοινωθεί έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της διοργανώτριας αρχής.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση της Super League αναφέρεται:

«Ανακοινώνεται ότι αύριο Κυριακή, 7 Μαΐου 2023, στις 12:00 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1/ Αναβολή αγώνων ή/και αγωνιστικών ημερών και τυχόν επανορισμός αυτών, αναφορικά με την 9η και 10η αγωνιστική των Stoiximan Super League Playoffs τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, σε συνέχεια του από 5/5/2023 έγγραφου αιτήματος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

2/ Διάφορα».