Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Οπαδοί Περιστερίου προς Σπανούλη: «Ξέρουμε τι ομάδα είσαι, αλλά πρέπει να σέβεσαι»

Η κίνηση του Βασίλη Σπανούλη να τραγουδήσει συνθήματα υπέρ του Ολυμπιακού και της παραμονής του Σάσα Βεζένκοφ στους ερυθρόλευκους προκάλεσε αντιδράσεις από την πλευρά των οργανωμένων οπαδών του Περιστερίου.

Οι Fentagin στην ανακοίνωση αυτή εκφράζουν την έντονη ενόχλησή τους για τα όσα έκανε σε νυκτερινό κέντρο διασκέδασης ο Βασίλης Σπανούλης και του επισημαίνουν ότι θα πρέπει να σέβεται την ομάδα και τον σύλλογο κάτι που δεν συμβαίνει με τις ενέργειες αυτές.

Λίγο-πολύ οι οπαδοί του Περιστερίου του τονίζουν ότι γνωρίζουν ποια ομάδα υποστηρίζει και το κατανοούν αλλά από την στιγμή που είναι επαγγελματίας θα πρέπει να σέβεται την ομάδα στην οποία δουλεύει.

«Κατανοούμε την πολυετή θητεία σου σε αυτή την ομάδα όπως και ότι ο καθένας μας έχει οπαδικές συμπάθειες. Ξέρουμε ποια ομάδα υποστηρίζεις και έχεις περάσει επιτυχίες και διακρίσεις. Όταν όμως θέλει κάποιος να θεωρείται επαγγελματίας πρέπει πρώτα και πάνω από όλα να σέβεται. Να σέβεται τον Σύλλογο που του έδωσε την ευκαιρία να κάνει τα πρώτα του βήματα σε αυτή την θέση, να αναδειχθεί μέσα απο αυτή, αλλά και τον κόσμο που σε σεβάστηκε και έκανε όνειρα. Και όταν σεβόμαστε κάποιον απαιτούμε να έχουμε την ίδια ανταπόκριση», αναφέρουν

Αναλυτικά η τοποθέτηση των Fentagin για Σπανούλη

«Μια εκπληκτική χρονιά για τον Γ.Σ.ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ έχει μόλις τελειώσει. Ο αγαπημένος μας Σύλλογος εχει επιστρέψει τα τελευταία χρόνια στο προσκήνιο, εκεί που όλοι περιμέναμε και εκεί που του αξίζει βάσει της προσφοράς του στο ελληνικό μπάσκετ.
ΟΜΩΣ, κάποιοι παραμερίζουν την επιστροφή μας και την αξία μας. Όπως πριν λίγα χρόνια ένα “δικό μας παιδί” ο Αργύρης μιλούσε προσβλητικά για την ομάδα που τον ανέδειξε έτσι και τώρα ο προπονητής που έτυχε της εμπιστοσύνης του Συλλόγου αλλά και όλων μας στην πρώτη του θητεία σε αυτή την θέση, όχι μόνο παρεβρέθηκε στην φιέστα της ομάδας που τερμάτισε δύο θέσεις πάνω από τον Γ.Σ.ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ αλλά δεν δίστασε να τραγουδήσει και συνθήματά της.
Κατανοούμε την πολυετή θητεία σου σε αυτή την ομάδα όπως και ότι ο καθένας μας έχει οπαδικές συμπάθειες. Ξέρουμε ποια ομάδα υποστηρίζεις και έχεις περάσει επιτυχίες και διακρίσεις.
Όταν όμως θέλει κάποιος να θεωρείται επαγγελματίας πρέπει πρώτα και πάνω από όλα να σέβεται. Να σέβεται τον Σύλλογο που του έδωσε την ευκαιρία να κάνει τα πρώτα του βήματα σε αυτή την θέση, να αναδειχθεί μέσα απο αυτή, αλλά και τον κόσμο που σε σεβάστηκε και έκανε όνειρα.
Και όταν σεβόμαστε κάποιον απαιτούμε να έχουμε την ίδια ανταπόκριση.
Όπως τόσα και τόσα γιγαντιαία ονόματα που έχουν περάσει απο τον Σύλλογο χωρίς να δώσουν κανένα δικαίωμα και ήταν πρότυπα χαρακτήρας και συμπεριφοράς.
Αλίμονο αν θέλαμε ο Οντι Νόρις να ξεχάσει την Μπαρτσελονα ή ο Ντραγκαν Σακοτα να μην μιλάει για τον Ερυθρό Αστέρα, αλλά Βασίλη Σπανουλη δεν σου ζητάμε τίποτα άλλο εκτός από το να σέβεσαι την τεράστια ιστορία της ομάδας που είσαι προπονητής, την ομάδα που εκπροσωπείς, την ομάδα που αντιπροσωπεύει μια ολόκληρη πόλη. Την ομάδα που έγινε γνωστή στην Ευρώπη πολύ πριν ασχοληθείς με το άθλημα. Τον δικό μας γίγαντα… Τον δικό μας legend.
Αναγνωρίζουμε την μεγάλη συμβολή σου στην φετινή καλή σεζόν του γίγαντα Γ.Σ.ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ και όπως είναι φανερό θα συνεχίσεις και του χρόνου στην ομάδα μας. Έτσι, με εκατέρωθεν σεβασμό και την πολύ δουλειά που σε χαρακτηρίζει, ευελπιστούμε όλοι μαζί ότι θα συνεχίζουμε να γράφουμε ιστορία.
Το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης βέβαια το έχουν τα σκουπίδια των ΜΜΕ που είναι οι κύριοι υπεύθυνοι δημιουργώντας διχόνοιες, ρίχνοντας λάδι στην φωτιά για τα συμφέροντα των αφεντικών τους. Αυτοί που για να σκαλίζουν την μεταξύ τους κόντρα θυμούνται τι κάνουν και τι λένε οι Αργύρηδες και οι Σπανούληδες μπλέκοντας και λασπολογώντας την ομάδα μας. Αυτοί που από τα άρθρα μέχρι τις μεταδόσεις τους θεωρούν ότι υπάρχει μόνο το κοκκινοπρασινο δίπολο και πως όλοι οι υπόλοιποι είναι συμπλήρωμα στο πρωτάθλημα.
Προκαλώντας μας άφθονο γέλιο όταν ο γίγαντας Γ.Σ.ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ “σκουπιζε” τις ομαδούλες τους και λιγοψυχούσαν στα μικρόφωνα.
Όταν θα μιλάτε για την πολη μας και την ομάδα μας θα πλένετε πρώτα καλά το βρομόστομα σας και δεν θα την μπλέκετε στα παιχνίδια σας.
Και βάλτε το καλά στο μυαλό αμοιβάδας που έχετε οτι το ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ μετά από κάθε ήττα και νίκη είναι μόνο ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥ. Ανύτου του κόσμου που σήκωσε την ομάδα στις πλάτες του και την αναγέννησε ξανά.
ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ!
FENTAGIN 1980».

Πηγή: sport-fm.gr