Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ορφανουδάκης: «Έχω εμπιστοσύνη σε όλους τους ποδοσφαιριστές μου»

Αρκετά είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα της ΑΕ Μοιρών ενόψει του αγώνα του Σαββάτου όπου θα υποδεχθεί τον ΠΑΟ Δειλινών.

Συγκεκριμένα δεν θα βρίσκονται στην διάθεση του προπονητή της Μεσσαρίτικης ομάδας οι Πολυμερίδης, Σκαπέρδας (λείπουν εκτός Κρήτης με άδεια), Χαλκιαδάκης, Καρταλλιανάκης (τραυματίες) και Γκίνη (τιμωρημένος) ενώ εξαιρετικά αμφίβολος είναι ο Πολυχρονάκης.

Παρόλα αυτά οι Μοίρες θα παλέψουν για τη νίκη έτσι ώστε να συνεχίσουν την εξαιρετική πορεία που έχουν μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ όντας στην 5η θέση της βαθμολογίας με 18 βαθμούς. Μιλώντας στο Primesport.gr ο προπονητής των Μοιρών Χρήστος Ορφανουδάκης, αναφέρθηκε στις πολλές απουσίες τονίζοντας ωστόσο ότι έχει εμπιστοσύνη σε όλους τους ποδοσφαιριστές!

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Αρχικά εύχομαι καλή χρονιά και υγεία σε όλο τον κόσμο. Όσον αφορά το παιχνίδι, πάντα μετά τις γιορτές τα ματς είναι ιδιαίτερα. Εμείς έχουμε να αντιμετωπίσουμε πολλές απουσίες για διάφορους λόγους. Ωστόσο έχουμε εμπιστοσύνη σε όλους τους παίκτες. Θέλουμε να ξεκινήσουμε θετικά την χρονιά, όμως μόνο εύκολο δεν θα είναι γιατί απέναντι μας έχουμε μία ομάδα που την υπολογίζουμε και σίγουρα φαίνεται ότι κάνουν καλή δουλειά»