Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΟΦΗ: Ετοιμάζει μίνι ροτέϊσιον ο Νταμπράουσκας απέναντι στον Παναιτωλικό

Σε ένα μίνι ροτέϊσιον στην αρχική ενδεκάδα αναμένεται να προχωρήσει ο Βάλντας Νταμπράουσκας στο σημερινό παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο για την 6η αγωνιστική της Super League. 

Ο Μπάουμαν για πρώτη φορά από τότε που πήρε μεταγραφή στον ΟΦΗ αναμένεται να πάρει γάντια βασικού αντί του Σωτηρίου που έπαιξε στα δύο τελευταία ματς αντί του τραυματία Χριστογεώργου.

Από εκεί και πέρα στην τριάδα των στόπερ θα παίξουν οι Βούρος, Πασαλίδης και Καρώ με τους Λάρσον και Αμπάντα να αγωνίζονται δεξιά και αριστερά αν και για το αριστερό άκρο της άμυνας βάζει υποψηφιότητα και ο Τοράρινσον παρά το ότι από δικό του λάθος προήλθε το 1-1 στο ματς με τον Ατρόμητο.

Αλλαγή θα έχουμε όπως όλα δείχνουν στον ένα από τους τρεις παίκτες του κέντρου με τον Γκλάζερ να θέτει σοβαρή υποψηφιότητα να πάρει τη θέση του Μεγιάδο που βρίσκεται και στο όριο των κίτρινων καρτών και χρειάζεται και λίγο ξεκούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια.

Επίσης σαν παρτενέρ του Φελίπε δεν αποκλείεται να παίξει ο Νέιρα αντί του Τοράλ που έχασε ένα “τσουβάλι” ευκαιρίες με τον Ατρόμητο και χρειάζεται ειδική διαχείριση λόγω της ευπάθειας του με τους τραυματισμούς.

Μια πιθανή ενδεκάδα για τον ΟΦΗ απέναντι στον Παναιτωλικό θα αποτελείται από τους: Μπάουμαν, Βούρο, Πασαλίδη, Καρώ, Λάρσον, Αμπάντα (Τοράρινσον), Γκλάζερ, Γκαγιέγος, Μπάκιτς, Νέιρα (Τοράλ), Φελίπε.