Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΟΦΗ: Θέλει το διπλό στο Βόλο για να ξεμπερδεύει μια και καλή με την παραμονή στην κατηγορία

Μετά τη νίκη επί του Πανσερραϊκού και την πολύτιμη ισοπαλία εκτός έδρας με τον ΠΑΣ Γιάννινα ο ΟΦΗ πλέον αναπνέει πολύ καλύτερα σχετικά με την παραμονή του στη Super League και στο σημερινό παιχνίδι (3μ.μ) με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό θέλει να πάρει τη νίκη που θα του δώσει την δυνατότητα ουσιαστικά να ξεμπερδέψει μια και καλή με την σωτηρία και να μπει εντελώς άνετος στα πλέϊ άουτ. 

Άλλωστε μετά το παιχνίδι με τον Βόλο ακολουθεί την Κυριακή ένα μεγάλο ματς εντός έδρας (το τελευταίο στην κανονική διάρκεια) με τον Παναθηναϊκό όπου ο ΟΦΗ αν έχει φύγει με το διπλό από το Πανθεσσαλικό θα κυνηγήσει χωρίς άγχος και με τη θερμή συμπαράσταση του κόσμου του ακόμη μια εντός έδρας νίκη κόντρα σε ομάδα του Big 5.

Στο σημερινό ματς ο Τρ. Δέλλας πέραν του γνωστού τραυματία Μπρεσάν θα στερηθεί και τις υπηρεσίες δύο βασικών του παικτών του Μπάκιτς και του Τοράλ που είναι τιμωρημένοι για την αναμέτρηση με την ομάδα της Μαγνησίας, ενώ στον αντίποδα επιστρέφει από τον τραυματισμό του ο Λάρσον.

Στην αποστολή για το ματς με το Βόλο ο προπονητής του ΟΦΗ επέλεξε τους: Μπάουμαν., Χριστογεώργο, Λάρσον,. Μαρινάκη, Τοράρινσον, Αμπάντα, Βούρο, Λαμπρόπουλο, Λουκάο, Γκαγιέγος, Γκλάζερ, Μεγιάδο, Αποστολάκη, Νέιρα, Ριέρα, Μοσκέρα, Χιμένεθ, Μπάκου, Φελίπε και Ισέκα.

Μοναδική απουσία ο Γκλάβσιτς για το Βόλο

Σε ότι έχει να κάνει με το Βόλο ο Χρ. Κόντης δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα για το σημερινό ματς πέραν του τραυματία Γκλάβσιτς που έμεινε εκτός αποστολής.

Αναλυτικά οι παίκτες που επέλεξε ο τεχνικός του Βόλου για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ είναι οι: Κόβατς, Κόστιτς, Αλχο, Μύγας, Σιέλης, Ασλανίδης, Καλογερόπουλος, Ράσιτς, Λούνα, Κίτσος, Μπαριέντος, Τσοκάνης, Τρουιγιέ, Μπερτογλιο, Ντε Καμπς, Ολιβέρα, Κόμπα, Ασεχνούν, Μωραΐτης, Γκαρσία.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Ανδριανός από την Αχαϊα με βοηθούς του τους Πάτρα και Τοροσιάδη από την Μακεδονία και τέταρτο τον Κατσικογιάννη από την Ήπειρο. Στο VAR θα βρίσκεται ο Γκορτσίλας από την Μακεδονία με βοηθό του τον Κωνσταντίνου από την Πρέβεζα/Λευκάδα.