Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΟΦΗ Κ15: Ισόπαλο 1-1 με τον Ολυμπιακό στο ΒΑΚ

Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση και διατηρώντας την εξαιρετική της απόδοση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, η Κ15 του ΟΦΗ αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 1-1 με την αντίστοιχη του Ολυμπιακού στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League K15.

Οι “ερυθρόλευκοι” άνοιξαν το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό με τον Καμά, με τον ΟΦΗ να χάνει σημαντικές ευκαιρίες στο 30′, με τον Χριστοδουλόπουλο να αποκρούει το σουτ του Λαγουδάκη αλλά και στο 55′ με τον Πετούση να αστοχεί σε τετ α τετ με τον αντίπαλο γκολκίπερ.

Λίγο πριν τη λήξη του αγώνα, ο Κοζυράκης κέρδισε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Χνάρης, ο οποίος κατάφερε να νικήσει τον Χριστοδουλόπουλο πετυχαίνοντας το γκολ της ισοφάρισης για τον ΟΦΗ.

Να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι έδωσαν την ευκαιρία σε συνολικά επτά παιδιά μικρότερης ηλικίας (γενν. 2009) να πάρουν χρόνο συμμετοχής.

Κ15 ΟΦΗ: Κουκουριτάκης, Λυγεράκης (70′ Κασσαπάκης), Χέιλυ, Λαγουδάκης, Καινουριάκης (75′ Μαχλάς), Χνάρης, Κοζυράκης, Πετούσης (60′ Ματθαιάκης), Γαλανός, Ασμαριανάκης (60′ Κοντόπουλος), Ντρεϊάι (75′ Κλάδος).