Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΟΦΗ: Με φόρα από τους “Ζωσιμάδες” για την τρίτη φετινή νίκη εντός έδρας κόντρα στη Λαμία

Μετά το σπουδαίο διπλό που πήρε μέσα στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα που τον κράτησε σε απόσταση ασφαλείας 9 πόντων από την επικίνδυνη ζώνη ο ΟΦΗ θέλει με την θετική αύρα που έχει από τους “Ζωσιμάδες” να πάρει ένα δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο σήμερα στην διαδικασία των πλέϊ άουτ αντιμετωπίζοντας στις 5.30 μ.μ στο Γεντί Κουλέ την Λαμία για την 3η αγωνιστική του μίνι πρωταθλήματος. 

Ουσιαστικά πέρα από το τρίποντο που θα του δώσει απαλλαγμένος από τον βραχνά της παραμονής την δυνατότητα να κυνηγήσει την 7η θέση των πλέϊ άουτ ο κύριος στόχος απέναντι στην ομάδα της Φθιώτιδας που καίγεται για βαθμούς είναι η τρίτη φετινή νίκη στο Γεντί Κουλέ που έχει αποδειχθεί ιδιαίτερα αφιλόξενο για τον ΟΦΗ την φετινή σεζόν.

Στον καθαρά αγωνιστικό τομέα ο Β. Νταμπράουσκας δεν θα έχει στη διάθεση του για το σημερινό ματς τους τραυματίες Μπαλογιάννη και Τσιλιανίδη , ενώ στον αντίποδα σε σχέση με το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα υπάρχει η σημαντική επιστροφή του Μεγιάδο.

Αναλυτικά οι 20 παίκτες που έχει επιλέξει ο Λιθουανός τεχνικός για το σημερινό ματς είναι οι: Μανδάς, Χριστογεώργος, Λάρσον, Πασαλίδης, Μαρινάκης, Βούρος, Διαμαντής, Γιαννούλης, Γιοχού, Τοράρινσον, Ντιουσέ, Nέιρα, Τοράλ , Περέα, Μεγιάδο, Μπάκιτς, Γκρόνινγκ, Φελίπε, Ντίκο, Μοσκέρα.

Xωρίς προβλήματα η Λαμία

Η Λαμία από την μεριά της που έρχεται με πολύ καλή ψυχολογία στο Ηράκλειο μετά το σπουδαίο διπλό στο Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού που την έφερε στους 23 πόντους και στο +2 από την σωτηρία ήρθε χωρίς αγωνιστικά προβλήματα στο Ηράκλειο.

Ο Λεωνίδας Βόκολος έχει συμπεριλάβει στην αποστολή για το ματς με τον ΟΦΗ τους: Γκαραβέλη, Κοσέλεφ, Νικοπολίδη, Σαραμαντά, Τζανετόπουλο, Τζανδάρη, Μαρτίνεθ, Παπαδόπουλο, Πάβλοβετς, Αμπαντά, Νούνιες, Μπεχαράνο, Στάνκο, Βασιλαντωνόπουλο, Τόσιτς, Μανούσος, Ντε Βινσέντι, Καραμάνο, Βέργο, Τσούκαλο, Μεντίνα.

Διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης θα είναι ο ο Ευαγγέλου από την Αθήνα με βοηθούς του τους Κωστάρα από την Αιτωλοακαρνανία και Μωησιάδη από τα Γρεβενά με τέταρτο διαιτητή τον Γκάμαρη από την Αθήνα και στο VAR τον Παπαπέτρου από την Αθήνα με βοηθό του τον Σαμοϊλη επίσης από την Αθήνα.