Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΟΦΗ: Τι ισχύει για την περίπτωση του Κύπριου μέσου Ραφαήλ Μάμα

Από το πρωί της Δευτέρας στο μεταγραφικό προσκήνιο από τον ΟΦΗ ήρθε ακόμη ένα όνομα Κύπριου ποδοσφαιριστή αυτό του 22χρονου μέσου της ΑΕΚ Λάρνακας Ραφαήλ Μάμα. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Κυπριακής ιστοσελίδας «24sports» ο OΦΗ βρίσκεται σε επαφές με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή προκειμένου να τον αποκτήσει από την ομάδα του με την οποία όμως δεσμεύεται με συμβόλαιο και ζητάει και χρήματα από τον ΟΦΗ για να τον πουλήσει.

Η αλήθεια όμως είναι κάπου στη μέση. Ο παίκτης της ΑΕΚ Λάρνακας είναι ένας από τους πολλούς ποδοσφαιριστές που έχουν προταθεί στην κρητική ομάδα το τελευταίο διάστημα για την ενίσχυση στο χώρο της μεσαίας γραμμής αλλά μέχρι εκεί καθώς η περίπτωση του δεν φαίνεται να είναι από αυτές που βρίσκονται στη λίστα του Β, Νταμπράουσκας.

Άλλωστε ο Λιθουανός είναι δεδομένο ότι δεν θα βιαστεί για να κάνει την συγκεκριμένη κίνηση αφού υπάρχουν αρκετές επιλογές στις θέσεις του κέντρου αλλά θέλει να προσθέσει εκεί ακόμη ένα παίκτη που θα ανεβάσει την ποιότητα αλλά και θα δώσει το απαραίτητο βάθος που χρειάζεται στις θέσεις 6 και 8.