Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΟΦΗ: Προτεραιότητα η απόκτηση αμυντικού χαφ, κοιτάζει και για σέντερ φορ

Μπορεί η τελευταία χρονικά μεταγραφή του ΟΦΗ να ήταν αυτή του Φελίπε Γκαγιέγος στις 26 Ιουλίου και από τότε να έχει περάσει σχεδόν ένας μήνας χωρίς άλλη προσθήκη αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι στην κρητική ομάδα δεν έχουν απλώσει δίχτυα στην αγορά για 1 η 2 κινήσεις που θέλουν να κάνουν για να ενισχύσουν περισσότερο το ρόστερ της ομάδας. 

Με τα τωρινά δεδομένα το βάρος έχει πέσει κυρίως στην απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή που θα μπορεί να παίξει στις θέσεις 6 και 8 αλλά κυρίως σαν κόφτης καθώς εκεί ο  Μεγιάδο έχει μείνει το μόνο καθαρόαιμο εξάρι στον ΟΦΗ.

Στην κρητική ομάδα εδώ και καιρό έχουν στο στόχαστρο τους ένα πολύ δυνατό όνομα από την ελληνική αγορά όμως η περίπτωση του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή παρουσιάζει πολλές δυσκολίες καθώς πρόκειται για ένα παίκτη πολύ πάνω από το οικονομικό βαλάντιο του ΟΦΗ με τον οποίο όμως η κρητική ομάδα έχει βρει ένα οικονομικό σημείο επαφής με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή βέβαια να έχει ρίξει αρκετά το κασέ του για να γίνει αυτό.

Η μεταγραφή του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή δεν έχει προχωρήσει ακόμα καθώς πρώτον δεν είναι ελεύθερος από την ομάδα του όπου όμως δεν υπολογίζεται, και κατά δεύτερον για τον παίκτη υπάρχει έντονο ενδιαφέρον κυρίως από Τουρκία μεριά, με τον ΟΦΗ όμως να διατηρεί τις δικές του ισχυρές πιθανότητες για να τον κάνει δικό του.

Από εκεί και πέρα υπάρχουν και 2-3 περιπτώσεις από την ξένη αγορά που βρίσκονται στο μπλοκάκι του Νταμπράουσκας που γνωρίζει και ο ίδιος ότι μόνο με ένα κόφτη τον Μεγιάδο δεν μπορεί να βγει η χρονιά.

Πέραν του αμυντικού χαφ στον ΟΦΗ ψάχνουν στην αγορά και για την απόκτηση ενός σέντερ φορ που θα πλαισιώσει του Ντίκο και Φελίπε στην κορυφή της επίθεσης. Και μπορεί έτσι όπως παίζει ο ΟΦΗ να ξεκινάει ένας από τους δύο σε κάθε ματς, όμως όταν χρειαστεί σε κάποια παιχνίδια να παίξουν και οι δύο παίκτες στη βασική ενδεκάδα δεν υπάρχει άλλη διαθέσιμη λύση από τον πάγκο.

Ουσιαστικά αν ο ΟΦΗ αναζητά ένα αντικαταστάτη του Γκρόνινγκ που πέρασε και δεν ακούμπησε προκειμένου να δώσει το απαραίτητο βάθος ποιοτικά και ποσοτικά στην κορυφή της επίθεσης του, με τους Τοράλ και Μοσκέρα μέχρι στιγμής να παίζουν τον ρόλο του δεύτερου φορ.