Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ο λόγος του Σαπάνη η μοναδική «σανίδα σωτηρίας» για τον Γιούχτα

Πέντε ημέρες μετά το ισόπαλο Γιούχτας – Καμπανιακός 1-1, οι δηλώσεις του Ηλία Σαπάνη μοιάζουν πιο επίκαιρες από ποτέ στην ομάδα των Αρχανών, αλλά και σαν μοναδική «σανίδα σωτηρίας».

Ο Γιούχτας δεν τα κατάφερε απέναντι στον Τηλυκράτη, υπέστη την ήττα με 1-0 και πλέον το μοναδικό σενάριο που τον στέλνει στην Super League 2 της επόμενης χρονιάς, είναι η νίκη την τελευταία αγωνιστική απέναντι στον Αιολικό και παράλληλα η ήττα της ομάδας της Λευκάδας στο παιχνίδι εκτός έδρας με τον Καμπανιακό.

Με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, να είναι αδιάφορη βαθμολογικά μετά και την μαθηματική εξασφάλιση της ανόδου, οι δηλώσεις του Ηλία Σαπάνη προς το τέλος της συνέντευξης Τύπου στις Αρχάνες, ηχούν στα… αφτιά ολόκληρου του οργανισμού του Γιούχτα, σαν την ελπίδα που πεθαίνει πάντα τελευταία.

Συγκεκριμένα ο τεχνικός του Καμπανιακού, τοποθετήθηκε μετά από σχόλιο που έκανε ο Νίκος Σουργιάς στο οποίο ανέφερε πως οι υπόλοιπες ομάδες του ομίλου στα μεταξύ τους ματς προχωρούν σε rotation, εν αντιθέσει σε εκείνα που αντιμετωπίζουν τον Γιούχτα, στα οποία παρουσιάζονται με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, λέγοντας ότι «Το τι κάνουν οι άλλες ομάδες δεν είμαι εγώ υπεύθυνος. Εμείς αντιμετωπίσαμε σχεδόν όλα τα παιχνίδια με την δέουσα σημασία, αντιλαμβάνεστε κι εσείς όμως πως προκύπτουν τραυματισμοί, σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα, μέσα από έναν μαραθώνιο όπως γίνεται σε όλες τις ομάδες. Είχαμε ένα μεγάλο ρόστερ, είχαμε πολλούς ποδοσφαιριστές τουλάχιστον τη μεγαλύτερη διάρκεια του πρωταθλήματος, που μας έδωσαν πολλές βοήθειες, η αλήθεια είναι ότι τώρα στο τέλος μας έχουν λείψει πολλοί ποδοσφαιριστές. Επομένως απαντώ στην ερώτηση σας, ότι δεν μπορώ να γνωρίζω τι γίνεται στις άλλες ομάδες, αλλά μπορώ να σας πω για την δική μου και επειδή αντιλαμβάνομαι το ενδιαφέρον που αποκτάει για όλους τους υπόλοιπους, για το τι θα κάνει ο Καμπανιακός, να είστε σίγουροι ότι θα μπούμε για να κερδίσουμε και μόνο για αυτό..»

Μένει να δούμε το απόγευμα της Παρασκευής, αν αυτά τα λόγια θα ισχύσουν και στην πράξη από τον τεχνικό και τους παίκτες του Καμπανιακού, αφού σε διαφορετική περίπτωση θα αποτελούν… έπεα πτερόεντα, αλλά φυσικά και αν ο Γιούχτας… κλείσει όπως άνοιξε το μίνι αυτό πρωτάθλημα, με νίκη απέναντι στον επίσης αδιάφορο βαθμολογικά Αιολικό.