Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ο Νοδαράκης έδωσε την νίκη στον Ρωμανό!

Συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις ο Ρωμανός, ο οποίος επικράτησε με 0-1 των Μοιρών για την 8η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ.

Οι κιτρινόμαυροι μετά την ήττα από τον Ποσειδώνα, επέστρεψαν στις νίκες χάρη στο γκολ του Κώστα Νοδαράκη στα μέσα του δεύτερου μέρους.

Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, με τις δυο ομάδες να δημιουργούν φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες, δίχως όμως να βρίσκουν τον στόχο.

Παρόμοιος ο ρυθμός στην επανάληψη, με το παιχνίδι να φαινόταν ότι θα κριθεί στο γκολ.

Ο Ρωμανός στην πρώτη του πολύ καλή στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο, κατάφερε να ανοίξει το σκορ, με τον Νοδαράκη να πλασάρει με πολύ ωραίο τρόπο τον Δανδάλη και να κάνει το 0-1 στο 70’.

Στα εναπομείναντα λεπτά,  οι Μοίρες προσπάθησαν να ισοφαρίσουν, ασκώντας πίεση στην άμυνα του Ρωμανού, αλλά οι «κιτρινόμαυροι» αντιστάθηκαν και κατάφεραν να φύγουν με τους τρεις βαθμούς από μια πολύ δύσκολη έδρα.

Οι συνθέσεις:

Μοίρες (Χρ. Ορφανουδάκης): Δανδάλης, Πολυμερίδης, Χαλκιαδάκης, Ιερωνυμάκης (75’ Φανουράκης), Τραορέ, Κιόρι, Μεντουδάκης, Καρταλιανάκης, Γκίνη, Πηρουνάκης, Κουτσάκης (46’ Σφυριδάκης)

Ρωμανός (Κ. Ταβλαδωράκης): Σαβουϊδάκης, Κουκάκης, Μπαλάφας, Ανυφαντάκης, Παρτάλης, Χαλιλάι, Γιακουμάκης, Αρχοντάκης (90’ Κιουπάκης), Νοδαράκης (90’ Λαζανάκης), Καρασμανάκης, Ζαμίδης (65’ Κρανιωτάκης)