Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ο ΟΦΑ είναι και πάλι εδώ: Με νέο Δ.Σ επιστρέφει στα τοπικά πρωταθλήματα!

Πραγματοποιήθηκε η Γ.Σ του ΟΦΑ στην οποία υπήρξε έντονο ενδιαφέρον από καινούρια άτομα να συμμετάσχουν στο νέο Δ.Σ.

Κάτι παραπάνω από επιτυχημένη μπορεί να χαρακτηριστεί η σημερινή Γενική Συνέλευση του ΟΦΑ, αφού βγήκε “λευκός καπνός” με την ομάδα να επιστρέφει και πάλι στα τοπικά πρωταθλήματα.

Το απερχόμενο Δ.Σ, προεδρίας του Μανώλη Μεταξάκη συμφώνησε να βοηθήσει στη νέα προσπάθεια, όπως και οι ποδοσφαιριστές που αποτελούν την ραχοκοκαλιά του σωματείου.

Νεαρά άτομα σε ηλικία είναι έτοιμοι να βοηθήσουν κι εκείνοι από την πλευρά τους στο νέο ξεκίνημα, στηρίζοντας την ομάδα του τόπου τους, όπως επίσης και παλαίμαχοι του ΟΦΑ, που αποδεικνύουν εμπράκτως πόσο πολύ αγαπάνε την ομάδα.

Μάλιστα τη Δευτέρα 31 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Ο.Φ.Α. στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αρκαλοχωρίου και ώρα 6:30μμ, ώστε να εκλεγεί το νέο διοικητικό συμβούλιο και να δρομολογηθούν οι εξελίξεις για την νέα πορεία της ομάδας.

Παράλληλα γνωστοποιήθηκε πως ο ΟΦΑ έχει ενταχθεί με επιτυχία στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων, που θεωρείται προαπαιτούμενο για τη συμμετοχή στα τοπικά πρωταθλήματα και το Κύπελλο ΕΠΣΗ.