Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πάλεψε για τη νίκη άλλα έμεινε στην ισοπαλία με την Παναχαϊκή η Επισκοπή (0-0)

Στο ισόπαλο 0-0 με την Παναχαϊκή στο γήπεδο του Γάλλου έμεινε την Κυριακή το μεσημέρι η Επισκοπή σε αναμέτρηση για την 17η αγωνιστική του Νοτίου Ομίλου της Super League 2. 

Και οι δύο ομάδες σε ένα ματς που κυριάρχησε ο δυνατός νότιος άνεμος έχασαν σημαντικές ευκαιρίες με τους τερματοφύλακες των δύο ομάδων να είναι οι πρωταγωνιστές της αναμέτρησης.

Η Επισκοπή είχε μεγάλες ευκαιρίες με τον Βουκελάτο στο 27′ και το 64′ όπως και του Αμπαφού στο 11′ με τον Θεοδωράκη να δείχνει καταπληκτικά αντανακλαστικά. Και ο Ψαρράς όμως μίλησε τέσσερις φορές, στο 34′, στο 38′, στο 52′ και στο 83′ στην τελευταία όπου νίκησε τον Χαντί με τη βοήθεια του δοκαριού.

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Ανυφαντάκης): Ψαρράς, Πολίτης, Κεφαλάς, Νταμπίζας, Παπαδόπουλος, Σκεντεράι, Κούτσιας, Βουκελάτος (73′ Εμπουέλε), Αμπαφού (74′ Τσιλεδάκης), Σταθόπουλος (90′ Τζωρτζινάκης), Αραμπατζής (46′ Κρίκλοου).

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Παπαδόπουλος): Θεοδωράκης, Τριμμάτης, Τσακμάκης, Λαρέα, Μπουρλάκης, Μυτίδης (46′ Αλεξόπουλος), Τσιάρας, Καρακλατζις Νίκ., Σίλβα (54′ Λινάρδος), Καρακλάτζιτς Πετ. (54′ Χαντί), Στεργίδης.