Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πάντα κοντά στα παιδιά του ΟΦΗ ο Νίκος Τσαμπουράκης!

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ αποτελεί σημείο αναφοράς φέτος στο Παιδικό Πρωτάθλημα που διοργανώνει η ΕΠΣΗ κάθε σαββατοκύριακο.

Τα παιδιά του ΟΦΗ δίνουν βροντερό παρών στα γήπεδα του Παιδικού αφού η Ακαδημία του Ερασιτέχνη συμμετέχει με οκτώ τμήματα και περισσότερα από 150 παιδιά, αποτελώντας την πολυπληθέστερη Ακαδημία στην διοργάνωση!

Πάντα κοντά στα παιδιά είναι ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και επικεφαλής της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου κ. Νίκος Τσαμπουράκης, ο οποίος καθημερινά διαθέτει πολύ από τον πολύτιμο χρόνο του για να λειτουργεί η Ακαδημία άριστα σε όλα τα επίπεδα, προσέχοντας τις μικρές και μεγάλες λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά.

Άλλωστε το όραμα του Νίκου Τσαμπουράκη είναι στο μέλλον αυτά τα παιδιά να φορέσουν την φανέλα της πρώτης ομάδας του ΟΦΗ.

Μάλιστα, το περασμένο Σάββατο έκανε την καθιερωμένη βόλτα του από τα γήπεδα όπου αγωνίζονται τα τμήματα του ΟΦΗ και στο φωτογραφικό στιγμιότυπο τον βλέπουμε να παρακολουθεί τον αγώνα της ηλικίας 2008-2009 με την Ακαδημία Γκέραρντ στο γήπεδο της Ελιάς.

Δίπλα του είναι ο φίλος και συνεργάτης του παλαιότερα, στην διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ, Μιχάλης Λελεδάκης.