Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πάνω στην ώρα οι επιστροφές στον Ζαρό – Πάνοπλος στο ντέρμπι κορυφής

Ώρα ντέρμπι για τον Ζαρό που πηγαίνει στην έδρα του συγκάτοικου του στην κορυφή της βαθμολογίας, Θριάμβου Αναλήψεως.

Πηγαίνοντας από το καλό στο καλύτερο παρά τις απουσίες που προέκυψαν το προηγούμενο διάστημα, ήρθε η ώρα για τον Ζαρό να αποδείξει ποιος είναι το αφεντικό στον 1ο Όμιλο της Α2 ΕΠΣΗ, αντιμετωπίζοντας την συγκάτοικο του στην κορυφή τoυ βαθμολογικού πίνακα, Ανάληψη.

Οι επιστροφές παικτών ήρθαν την κατάλληλη ώρα για τον Φάνη Χαλκιαδάκη, ο οποίος πλην του Βαγγέλη Αλπαντάκη που έχει υποστεί υποτροπή στον τετρακέφαλο και θα λείψει για το υπόλοπο της χρονιάς, υπολογίζει άπαντες.

Κι αυτό διότι μετά από καιρό Μποζατζίδης, Κοκορέλιας, Λιοδάκης και Κλαπάκης προπονήθηκαν κανονικά κάτι που σημαίνει ότι ο Ζαρός θα πάει σχεδόν με όλα του τα όπλα για το “διπλό” της… μοναξιάς.

Ο Φάνης Χαλκιαδάκης μίλησε στο Primesport.gr τονίζοντας πως ένα ντέρμπι όπως αυτό δεν μπορεί να έχει φαβορί ενώ στάθηκε στους ποιοτικούς παίκτες που έχουν στο ρόστερ τους οι δύο ομάδες, οι οποίοι μπορούν ανά πάσα στιγμή να κάνουν τη διαφορά στον αγωνιστικό χώρο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Primesport.gr ο Φάνης Χαλκιαδάκης.

«Σε αυτά του είδους παιχνίδια δεν υπάρχουν φαβορί. Είναι ένα ντέρμπι ανάμεσα στις δύο καλύτερες ομάδες του ομίλου, το οποίο θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Υπάρχουν παίκτες κλειδιά και στις δύο ομάδες οι οποίοι μπορούν να καθορίσουν την έκβαση του παιχνιδιού.»