Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πήγε για τη μεγάλη ανατροπή αλλά τα έχασε όλα στο 92΄η Επισκοπή με την Αγία Παρασκευή (2-3)

Μια ήττα πισωγύρισμα γνώρισε την Κυριακή το μεσημέρι στο γήπεδο του Γάλου η Επισκοπή καθώς στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής ηττήθηκε με 2-3 από την Αγία Παρασκευή. 

Η φιλοξενούμενη ομάδα κατάφερε να ανοίξει πρώτη το σκορ στο 17΄με το δυνατό σουτ του Καραγιάννη μέσα από την περιοχή να κοντράρει στα σώματα και να καταλήγει στα δίχτυα του Γιαγκιόζη. Από εκεί και πέρα η Επισκοπή κυνήγησε την γρήγορη ισοφάριση στο ματς και είχε δοκάρι στο 25΄σε σουτ του Κάμερον μετά και την απόκρουση του Αραμπατζή.

Όσο και αν το προσπάθησε όμως αυτό δεν ήρθε και το 0-1 ήταν το σκορ του πρώτου μέρους με τους φιλοξενούμενους μάλιστα να έχουν δύο καλές στιγμές στο 34΄με τον Κιατίδη και στο 45΄με τον Δημητρίου για να κάνουν το 0-2.

Η Αγία Παρασκευή πήρε ισχυρό προβάδισμα στο σκορ στο 55΄με τον Μίχο με κοντινή προβολή ύστερα από τη σέντρα του Στυλιανόπουλου να γράφει το -0-2. Η Επισκοπή όμως δεν παράτησε ποτέ το ματς και κατάφερε να το ισοφαρίσει σε 2-2. Αρχικά στο 72΄ο Κάμερον με σουτ μέσα από την μικρή περιοχή μείωσε σε 1-2 , και στο 84΄ο Δωματάς έσκαψε τη μπάλα πάνω από τον Αραμπατζή ισοφαρίζοντας σε 2-2.

Και εκεί που όλα έδειχναν ότι η Επισκοπή ήταν ικανή ακόμη και για τη μεγάλη ανατροπή ήρθε η ψυχρολουσία από πλευράς Αγίας Παρασκευής στο 92΄όταν ο Στυλιανόπουλος έκανε το 2-3 χαρίζοντας μια σπουδαία νίκη στην Αθηναϊκή ομάδα.

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Στεφανίδης): Γιαγκιόζης, Χάιδος (60′ Δημητρακούδης), Μίχος, Κίτος (67′ Λέκα), Δωματάς, Κοναγκάγια, Λίμα, Τζωρτζινάκης (60′ Πάτας), Μέτα, Κεφαλάς, Κάμερον.

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Γκόφας): Αραμπατζής, Κόλλιας, Αυλωνίτης, Κοντοές, Κόνστρομ, Στυλιανόπουλος, Καραγιάννης, Κιατίδης (51′ Μυτάκης), Δημητρίου, Δακτυλίδης (74′ Μούζος), Μπάκος (77′ Πρίφτι).