Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πήρε το ντέρμπι κορυφής ο ΠΑΟ Δειλινών!

Ήταν αποτελεσματικός και πήρε το τρίποντο στο μεγάλο ματς της ημέρας ο ΠΑΟ Δειλινών

Ντέρμπι κορυφής είχαμε στο Ατσαλένιο με τα Δειλινά να φιλοξενούν την Αγία Βαρβάρα στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ και να επικρατούν με σκορ 3-1 χάρις στα γκολ των Ανδρεαδάκη, Εμμανουήλ και Ψωμά, ενώ το γκολ της τιμής για την Αγία Βαρβάρα πέτυχε στο τέλος ο Αποδουλιανάκης.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι συγκίνησε ο Ανδρεαδάκης με την αφιέρωση του στο τέρμα που πέτυχε στον πεθερό του, Βαγγέλη Κάββαλο, που δεν βρίσκεται πλέον στην ζωή.

Συγκλόνισε ο Ανδρεαδάκης δείχνοντας τον ουρανό και αφιερώνοντας το γκολ του στον πεθερό του Β. Κάββαλο! (Video)

Με την συμπλήρωση του πρώτου τέταρτου στο ματς τα Δειλινά κέρδισαν πέναλτι με τον Ψωμά να ανατρέπεται από τον Ξυρουδάκη με τον Ανδρεαδάκη να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να γράφει το 1-0 για τα Δειλινά!

Οι άνθρωποι της Αγίας Βαρβάρας δεν συμφώνησαν με την υπόδειξη του διαιτητή και υπήρχαν διαμαρτυρίες, ενώ ο σκόρερ αφιέρωσε το τέρμα του στον πεθερό του, Βαγγέλη Κάββαλο, που έχει από την ζωή πριν λίγους μήνες.

Στην συνέχεια το παιχνίδι έμοιαζε περισσότερο με παρτίδα σκάκι καθώς η τακτική είχε κυριαρχήσει και δεν βλέπαμε φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες μέχρι και το 44′ όταν τα Δειλινά κατάφεραν να φτάσουν στο δεύτερο τους τέρμα μετά από απίστευτο σουτ εκτός περιοχής του Εμμανουήλ και να οδηγηθούν στα αποδυτήρια με το πολύ σημαντικό προβάδισμα των δύο τερμάτων!

Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 52′ τα Δειλινά απείλησαν εκ νέου και έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Εμμανουήλ από κοντά και προ κενής εστίας να μην καταφέρνει να στείλει την μπάλα στα δίχτυα όντας υπό πίεση.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό ένα σουτ του Βαρούχα θα φύγει λίγο άουτ.

Στο 66′ ο Ψωμάς προειδοποίησε από θέση τετ-α-τετ, που νικήθηκε από τον Ξυρουδάκη και στην αμέσως επόμενη φάση μετά από κόρνερ έκανε το σουτ εντός περιοχής και έδωσε αέρα τριών τερμάτων στην ομάδα του!

Το μόνο που κατάφερε στα εναπομείναντα λεπτά η Αγία Βαρβάρα ήταν να μειώσει στις καθυστερήσεις στο τελικό 3-1 με τον Αποδουλιανάκη με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Κοζορώνη Ν..

Συνθέσεις:

Δειλινά: Αμπράμοβ, Στοιχείος, Χριστοδουλάκης, Μυρωδιάς (80′ Κουναλάκης), Χεράκης, Πασσάς, Ψωμάς (74′ Καλαφάτης), Ανδρεαδάκης, Εμμανουήλ, Μανουσάκης (44′ λ.τρ. Βαρούχας), Σιαπλαούρας

Αγία Βαρβάρα: Ξυρουδάκης, Κασωτάκης, Αντωνακούδης, Κορνηλάκης (64′ Χατζηγεωργίου), Μαρής, Κουκλίδης (76′ Παπαγγελής), Γιαλιτάκης (76′ Αποδουλιανάκης), Σαμωνάκης (64′ Καλαϊτζάκης), Κοζορώνης Δ. (64′ Ανδρικάκης), Κοζορώνης Ν., Καλομοίρης