Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πήρε το ντέρμπι ο Αλμυρός!

 

Ο Αλμυρός ήταν ο νικητής στην κρητική… σύγκρουση της 2ης αγωνιστικής, καθώς επιβλήθηκε 2-0 του Ερμή Ζωνιανών.

Ο σύλλογος του Γαζίου, έτσι, πανηγύρισε την πρώτη νίκη στη σεζόν, ενώ οι Ρεθυμνιώτες δεν έχουν… σπάσει ακόμη το ρόδι. Μετά τα πρώτα αναγνωριστικά λεπτά, οι γηπεδούχοι βγήκαν στο προσκήνιο και έγιναν επικίνδυνοι στο 13’ με τον Πιερτζάκομι και δύο λεπτά αργότερα με τον Βακράκο. Στο 21’, ωστόσο, ο Χαντί εκτέλεσε απευθείας το κόρνερ, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι, ο Αγαπάκης πήρε το «ριμπάουντ» και σημείωσε το 1-0.

Η πρώτη απειλή από πλευράς φιλοξενούμενων ήρθε στο 35’, όταν το μακρινό σουτ του Τουρνάκη δε βρήκε στόχο. Έξι λεπτά αργότερα ο Χρήστου στη σωστή θέση μπλόκαρε το φάουλ του Χαντί.

Στο 58’ ο Πλιάτσικας απείλησε για τους ηττημένους, όμως δύο λεπτά αργότερα ο Καστελιανάκης, που είχε περάσει σαν αλλαγή στο ματς, διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Προς το φινάλε του αγώνα η ομάδα του Στέλιου Κοζανίδη είχε τρεις στιγμές για να πετύχει το γκολ της τιμής με Κωστάκη (88’, 90’) και Σαρρή (89’).

Αλμυρός: Χανιωτάκης, Αγαπάκης, Γιαλούσης, Παπαδομιχελάκης, Πατηνιώτης (75’ Πατηνιώτης), Κοιλιάρας (66’ Νικολακάκης), Κουτάντος, Πιερτζάκομι, Τουργαΐδης (10’ λ.τρ. Βουϊδάσκης), Χαντί (66’ Ρέγες), Βακράκος (46’ Καστελιανάκης).

Ερμής Ζωνιανών: Χρήστου, Γεμιστός, Μπαμπουλάκης, Ρουμπάκης (82’ Κοζορώνης), Σαρρής, Τουρνάκης, Αριστεινίδης (32’ Βιτώρος), Γκελοσάνι (32’ λ.τρ. Σκουτέλης), Κουκούλης, Πλιάτσικας, Κεφαλούκος (65’ Κωστάκης).

Το live