Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΠΑΕ Χανιά: Ζητά πλήρη διαφάνεια για την κλήρωση των playoffs

Με στόχο να μην επαναληφθούν τα αλλοπρόσαλλα που συνέβησαν με την κλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, η ΠΑΕ έστειλε επιστολή στον Μαρτσούκο ζητώντας πλήρη διαφάνεια στην διαδικασία της Πέμπτης.

Μια ημέρα πριν την διεξαγωγή της κλήρωσης των play offs της Super League 2 και με μοναδικό γνώμονα την πλήρη διαφάνεια της διαδικασίας, η ΠΑΕ Χανιά έστειλε επιστολή προς τον πρόεδρο της διοργανώτριας αρχής Πέτρο Μαρτσούκο με την οποία ζητάει να τηρηθεί η πλήρη διαφάνεια της.

Κάτι που βέβαια δεν συνέβη στην κλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος όπου εμφανίστηκε το παράδοξο γεγονός να ξεκινούν τα Χανιά με ένα αλλοπρόσαλλο πρόγραμμα που τα υποχρέωσε να δώσουν συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια.

Μάλιστα στην επιστολή που έστειλε η ΠΑΕ προς τον Μαρτσούκο και η οποία κοινοποιήθηκε προς όλες τις ομάδες, προτείνει να γίνει με διπλό τρόπο, συνδυαστικά, τόσο ηλεκτρονικά, όσο και χειροκίνητα προκειμένου να τηρηθεί η ακεραιότητα της διαδικασίας.

Παράλληλα, στην επιστολή τους τα Χανιά ζητούν να γίνει γνωστό το καλεντάρι των play offs πριν την διεξαγωγή της κλήρωσης προκειμένου να μην υπάρχει καμία αμφιβολία για εύνοια διάφορων ομάδων που θα έχουν ρεπό και θα εμφανιστούν πιο ευνοϊκές σε σχέση με τις υπόλοιπες.

Τέλος η ΠΑΕ ζητάει με την επιστολή της να οριστούν αξιολογημένοι διαιτητές επιπέδου Super League 1 σε όλους τους αγώνες των play offs αλλά και σε εκείνους που θα κρίνουν την παραμονή στην Super League 2.

 

Πηγή: sportcaster.gr