Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πανιώνιος – Ηρακλής 75-70: Ιστορική επιστροφή στην Basket League

Ο Πανιώνιος επέστρεψε στην Basket League.

Ο Ιστορικός επικράτησε του Ηρακλή με 75-70 στον τελικό ανόδου στα Άνω Λιόσια και από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται και πάλι στα μεγάλα σαλόνια.

Ο Πανιώνιος νίκησε τον Ηρακλή και ακολούθησε τον Μίλωνα στη Basket League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Έπειτα από ένα ματς θρίλερ, ο Ιστορικός “λύγισε” τους Θεσσαλονικείς με 75-70 στα Άνω Λιόσια και πανηγύρισε την ιστορική επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια.

Φανταστική ατμόσφαιρα στο κλειστό, με τους οπαδούς των δύο ομάδων να δίνουν τρομερή ατμόσφαιρα.

Γκίκας και Μιλεντίγιεβιτς ήταν οι παίκτες του Πανιωνίου που τράβηξαν το κουπί στην επίθεση και βοήθησαν τα μέγιστα στη νίκη επί του Ηρακλή και στην άνοδο της ομάδας στη Basket League.

Ο Κακλαμανάκης ήταν, πάντως, εκείνος που σημείωσε το καθοριστικό καλάθι δευτερόλεπτα πριν το φινάλε, χαρίζοντας οριστικά τη νίκη στον Ιστορικό.

Από πλευράς Ηρακλή, ο Παπαρέγκας ξεχώρισε με 18 πόντους, με τους Κάρι, Μαλέσεβιτς και Μαστρογιαννόπουλο να τον ακολουθούν. Κανείς όμως δεν μπόρεσε να βγει μπροστά στα κρίσιμα τελευταία δευτερόλεπτα και να βάλει το μεγάλο σουτ που θα έφερνε τους Θεσσαλονικείς σε πλεονεκτική θέση.