Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΠΑΝΟΜ – Εργοτέλης 4-2: Με Νικολλί και Συσκάκη θα κάνει καλά Χριστούγεννα!

Ο ΠΑΝΟΜ αν και δέχθηκε την πίεση του Εργοτέλη επικράτησε με 4-2 στα Μάλια και επέστρεψε στις νίκες στην 12η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ.
 
Στο κατάλληλο σημείο, αυτό πριν την διακοπή του πρωταθλήματος ενόψει των εορτών επέστρεψαν τα χαμόγελα στο στρατόπεδο του ΠΑΝΟΜ, με την ομάδα του Μανώλη Κατσούλη να επικρατεί με σκορ 4-2 του Εργοτέλη στα Μάλια.
 
Στο 12ο λεπτό ο Νικολλί μετά από πάσα του Συσκάκη έγραψε το 1–0 νικώντας τον Χαλκιαδάκη στο μεταξύ τους τετ-α-τετ.
 
Ο νεαρός δεξιός μπακ-χαφ έχασε μεγάλη ευκαιρία για να κάνει δύο τα τέρματα της ομάδας του, αστοχώντας από ευνοϊκή θέση.
 
Στο 36′ ο Συσκάκης με αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ έκανε το 2-0 για τον ΠΑΝΟΜ, όμως ο Εργοτέλης αντέδρασε σχετικά άμεσα και πριν τη λήξη του ημιχρόνου έκανε το 2-1 με τον Σαμπροβαλάκη στο 43′.
 
Δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του πρώτου μέρους ο Ντίσα λίγο έλειψε να κάνει το 2-2.
 
Με την έναρξη της επανάληψης ο Νικολλί και πάλι έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στον ΠΑΝΟΜ για το 3-1, ωστόσο και πάλι οι φιλοξενούμενοι με σκόρερ ξανά τον Σαμπροβαλάκη μείωσαν σε 3-2.
 
Παρά την πίεση που δέχθηκε στη συνέχεια ο ΠΑΝΟΜ κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα του και στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού με τον Μιχάλη Συσκάκη να σκοράρει έκανε το 4-2 και πήρε σπουδαία νίκη απέναντι στον Εργοτέλη.
 
 
ΠΑΝΟΜ (Μανώλης Κατσούλης): Κορνηλάκης, Τζανάκης, Μαυρίδης, Λυπίτκας (75′ Κόνστα), Ρούκα, Κατσούλης, Καφούσης, Ξυλούρης, Νικολλί, Κακουλάκης (75′ Τζιράκης), Συσκάκης
 
Εργοτέλης (Γιώργος Βλατάς): Χαλκιαδάκης, Περσκέφα, Τβαούρι, Χότζα, Αλεξανδράκης, Κατσαβούνης (60′ Κτιστάκης), Κατσούρρι (69′ Σκούρας), Πάπα, Ντίσα (83′ Μαυροειδής), Βασιλάκης, Σαμπροβαλάκης