Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Παπακώστας: “Επιστρέφω σε μία έδρα που ήταν και παραμένει το ποδοσφαιρικό μου σπίτι”

Οι δηλώσεις του Απόστολου Παπακώστα για το ιδιαίτερο για αυτόν παιχνίδι με τον Ρούβα

Η Βόνη καλείται να αγωνιστεί μεσοβδόμαδα και πιο συγκεκριμένα αύριο, Τετάρτη (19/4) στην έδρα του Ρούβα στο πλαίσιο της εξ’ αναβολής αναμέτρησης της 24ης αγωνιστικής της Α1 ΕΠΣΗ.

Σε ένα παιχνίδι πολύ ιδιαίτερο για τον προπονητή της Βόνης, Απόστολο Παπακώστα, ο οποίος επιστρέφει στο γήπεδο του Ρούβα, το οποίο θεωρεί ακόμη και σήμερα ποδοσφαιρικό του σπίτι, σύμφωνα με τις δηλώσεις του στο Primesport.gr.

Όσο αφορά το αγωνιστικό κομμάτι απουσίες σίγουρες είναι, εκτός των μακροχρονίων που πλέον δεν επιστρέφουν για το υπόλοιπο της σεζόν, οι Μυρωδιάς Γιώργος με θλάση στη γάμπα, Ζερβάκης ο οποίος έχει άδεια εορτών και  Καλογερίδης.

Επίσης αμφίβολη είναι και η συμμετοχή των Μυρωδιά Τίτου, Παπακώστα και Σωμαράκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Απόστολου Παπακώστα:

“Καταρχάς θα ήθελα να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο και ειδικά στον ποδοσφαιρικό κόσμο του Ηρακλείου χρόνια πολλά και χαρούμενα.

Τώρα για το παιχνίδι όπως καταλαβαίνετε είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για μένα γιατί επιστρέφω σε μία έδρα η οποία ήταν και παραμένει το ποδοσφαιρικό μου σπίτι.

Σίγουρα το πρωτάθλημα στη φάση που βρίσκεται έχοντας ξεκαθαρίσει όλα εκτός του πρωταθλητή και οι υπόλοιπες ομάδες προσπαθούν να μαζευτούν όσο μπορούν και να παίξουν τα εναπομείναντα παιχνίδια.

Εμείς θα πάμε την Τετάρτη με πάρα πολλά αγωνιστικά προβλήματα λόγω απουσιών αλλά θα προσπαθήσουμε να έχουμε όσο καλύτερη εικόνα μπορούμε και να απολαύσουν τα παιδιά ένα ακόμα παιχνίδι χωρίς άγχος και βαθμολογική πίεση.

Βέβαια αυτό δεν πρέπει να δημιουργεί εφησυχασμό και να υπάρχουν τόσες πολλές απουσίες γιατί είναι πολύ εύκολο εάν δεν είμαστε μαζεμένοι, ενώ έχουμε πετύχει το δύσκολο στόχο μας στο τέλος να έχουμε μία σειρά άσχημων αποτελεσμάτων και να φύγουμε στεναχωρημένοι αντί χαρούμενοι.

Το θέμα είναι καθαρά τι φιλοδοξίες έχει ο καθένας στο μυαλό του όταν παίζει ποδόσφαιρο.”