Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πατέρας σκότωσε με βαλλίστρα τη νεογέννητη κόρη του

Ένα ακόμα σοκαριστικό περιστατικό στις ΗΠΑ, καθώς 26χρονος στη Νέα Υόρκη σκότωσε την μόλις τριών εβδομάδων κόρη του με βαλλίστρα και εμπόδισε την τραυματισμένη σύζυγό του να ενημερώσει τις Αρχές.

Νέο σοκ προκαλεί στις ΗΠΑ η είδηση ότι ένας ο 26χρονος από την πόλη Colesville στην Πολιτεία της Νέας Υόρκης φέρεται να σκότωσε την μόλις τριών εβδομάδων κόρη του με βαλλίστρα. Από την επίθεση τραυματίστηκε και η μητέρα του παιδιού που το κρατούσε στην αγκαλιά της.

Η αστυνομία της Νέας Υόρκης δέχθηκε κλήση για τον τραυματισμό της μητέρας και του παιδιού. Το βέλος που εκτόξευσε ο 26χρονος έπληξε το βρέφος στο πάνω μέρος του κορμιού του και βγήκε από τη μασχάλη με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο στήθος και η μητέρα του.

Μάλιστα, σύμφωνα με το usatoday.com, ο 26χρονος, ο οποίος έχει ιστορικό ενδοοικογενειακής βίας, αφαίρεσε το βέλος, ενώ προσπάθησε να εμποδίσει την τραυματισμένη σύζυγό του να ενημερώσει τις Αρχές. Στη συνέχεια διέφυγε με το όχημά του, όμως λίγο αργότερα εντοπίστηκε και συνελήφθη αφού κόλλησε στη λάσπη σε κοντινή δασώδη περιοχή.

Οι αστυνομικοί που βρέθηκαν στη σκηνή εντόπισαν το όπλο και επιχείρησαν να σώσουν το μωρό πριν σπεύσουν οι τραυματιοφορείς, όμως η μικρούλα είχε ήδη καταλήξει. Η μητέρα της μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, χωρίς να έχει γίνει γνωστή η κατάσταση της υγείας της.

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Πηγή: reader.gr