Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πλέϊ άουτ: Kρίσιμες μονομαχίες εκτός έδρας για τις ομάδες που “καίγονται” για βαθμούς

Κρίσιμες μονομαχίες εκτός έδρας για τις τέσσερις τελευταίες ομάδες της βαθμολογίας περιλαμβάνει το μενού της 3ης αγωνιστικής των πλέί άουτ της Super League που διεξάγεται εξ΄ολοκλήρου σήμερα. 

Ο ΠΑΣ Γιάννινα που μετά την εντός έδρας ήττα από τον ΟΦΗ έχει μπλέξει για τα καλά σε περιπέτειες δίνει στις 5 μ.μ πολύ δύσκολο ματς στο Περιστέρι απέναντι στον Ατρόμητο που βρίσκεται στην 7η θέση και σε αυτή θέλει να τερματίσει στο τέλος της διαδικασίας των πλέϊ άουτ.

Μισή ώρα αργότερα ο ΟΦΗ απαλλαγμένος πλέον σε μεγάλο βαθμό από το όποιο άγχος της παραμονής στην κατηγορία αντιμετωπίζει την Λαμία στο Ηράκλειο και θέλει να σπάσει την φετινή κατάρα που τον θέλει να κερδίζει με το σταγονόμετρο μέσα στο Γεντί Κουλέ. Η ομάδα της Φθιώτιδας από την άλλη έρχεται με σούπερ ψυχολογία στην Κρήτη μετά το σημαντικό διπλό στο Αγρίνιο και θα παλέψει να περάσει αλώβητη από το Ηράκλειο όπου στο ματς της κανονικής διάρκειας κατάφερε να “τσιμπήσει” ένα βαθμό με λευκή ισοπαλία.

Στις 7.30 μ.μ ο Αστέρας Τρίπολης που σίγουρα δεν μπορεί να αισθάνεται και απόλυτα ασφαλής βρισκόμενος στο +7 από την σωτηρία θα επιδιώξει τη νίκη απέναντι στον ουραγό Λεβαδειακό που δεν κατάφερε την προηγούμενη αγωνιστική να κερδίσει τον Ατρόμητο και πλέον βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και στο -4 από την σωτηρία.

Την ίδια ώρα στο Αγρίνιο ο Παναιτωλικός μετά την βαριά εντός έδρας ήττα από την Λαμία θέλει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις απέναντι στον Ιωνικό που προέρχεται από μια σπουδαία νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης αλλά που για να έχει αντίκρισμα θα πρέπει να συνοδευτεί με ένα θετικό αποτέλεσμα και κόντρα στην ομάδα του Γ. Αναστασίου.