Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΠΟΑ – ΠΑΟΚ: Χωρίς βοηθό προπονητή οι “πράσινοι”, χωρίς γενικό αρχηγό οι “άσπρόμαυροι” στο ντέρμπι

Η ΕΠΣΗ ανακοίνωσε τις ποινές αποκλεισμών των αξιωματούχων για τον επόμενο αγώνα, με το ντέρμπι ΠΟΑ και ΠΑΟΚ να διεξάγεται με δύο σημαντικές απουσίες για τις δύο ομάδες.

Χωρίς τον βοηθό του στον πάγκο, θα καθίσει ο Μηνάς Πίτσος στο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής της Α1 ΕΠΣΗ, αφού ο Βασίλης Κασσαπάκης αποκλείστηκε από τον αγώνα μετά την αποβολή του στο παιχνίδι με τον Ρωμανό, ενώ από την πλευρά  του ΠΑΟΚ θα απουσιάζει ο γενικός αρχηγός, Μανώλης Λεμονάκης ο οποίος αποβλήθηκε στην αναμέτρηση με τον Ανθεστίωνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ε.Π.Σ.Η.

ΠΡΟΣ ΤO ΣΩΜΑΤΕΙΟ: Γ.Σ. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

ΘΕΜΑ: ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥ  ΑΠΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ  

Ο Αξιωματούχος κ. ΒΛΑΤΑΣ Π. ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ  από τον επόμενο αγώνα που θα συμμετέχει το σωματείο Γ.Σ. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ,  βάση του άρθρου 8 παρ. 3 του Πειθαρχικού Κώδικα, εξαιτίας της αποβολής του από τον διαιτητή του αγώνα της 02/11/2022,ΚΕΡΑΥΝΟΣ –Γ.Σ.ΕΡΓΟΤΕΛΗ.

ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ε.Π.Σ.Η.

ΠΡΟΣ ΤO ΣΩΜΑΤΕΙΟ: ΠΟΑ

ΘΕΜΑ: ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥ  ΑΠΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ  

Ο Αξιωματούχος κ. ΚΑΣΑΠΑΚΗΣ Β. ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ  από τον επόμενο αγώνα που θα συμμετέχει το σωματείο ΠΟΑ, βάση του άρθρου 8 παρ. 3 του Πειθαρχικού Κώδικα, εξαιτίας της αποβολής του από τον διαιτητή του αγώνα της 06/11/2022,ΡΩΜΑΝΟΣ-ΠΟΑ.

 

ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ε.Π.Σ.Η.

ΠΡΟΣ ΤO ΣΩΜΑΤΕΙΟ: ΠΑΟΚ

ΘΕΜΑ : ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥ  ΑΠΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ  

Ο Αξιωματούχος κ. ΛΕΜΟΝΑΚΗΣ ΕΜΜ. ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ  από τον επόμενο αγώνα που θα συμμετέχει το σωματείο ΠΑΟΚ,  βάση του άρθρου 8 παρ. 3 του Πειθαρχικού Κώδικα, εξαιτίας της αποβολής του από τον διαιτητή του αγώνα της 06/11/2022,ΠΑΟΚ-ΑΝΘΕΣΤΙΩΝ.