Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ποδοσφαιριστές Ερμή σε Ν. Καραδάκη: «Ησουν ο ακρογωνιαίος λίθος για να πετύχουμε αυτόν τον ιστορικό άθλο – Σε ευχαριστούμε για όλα»

Οι ποδοσφαιριστές του Ερμή Ζωνιανών μέσα από το Primesport.gr θέλησαν να πουν ένα μεγάλο ευχαριστώ, στον άνθρωπο χάρη στον οποίο έζησαν ιστορικές στιγμές στην καριέρας τους, τον προπονητή τους, Νίκο Καραδάκη, ο οποίος δεν θα τους ακολουθήσει στην Γ’ Εθνική.

Στον «ακρογωνιαίο λίθο» όπως αναφέρουν στη δήλωση τους τον Νίκο Καραδάκη, θέλησαν να πουν εις το επανιδείν και όχι αντίο, οι παίκτες του Ερμή Ζωνιανών, τονίζοντας πως είναι κρίμα που δεν θα είναι μαζί τους σε αυτή τη νέα περιπέτεια που ξεκινάει, ευχόμενοι καλή συνέχεια επαγγελματική και προσωπική ευχαριστώντας τον παράλληλα για τα όσα τους προσέφερε.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Όλοι οι ποδοσφαιριστές του Ερμή Ζωνιανών θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά τον Νίκο Καραδάκη για την άψογη συνεργασία που είχαμε και όλα όσα έκανε για εμάς. Κόουτς «Κάρα» ήσουν ο ακρογωνιαίος λίθος για να πετύχουμε αυτόν τον ιστορικό άθλο και να επιστρέψουμε στην Γ’ Εθνική κατηγορία , είναι πραγματικά κρίμα που δεν θα είσαι μαζί μας σε αυτή την νέα περιπέτεια που ξεκινάει. Μαζί είχαμε μια άκρως επιτυχημένη χρονιά με πολλές δυσκολίες και εμπόδια όμως τα καταφέραμε, τα βγάλαμε πέρα και στο τέλος είμασταν εμείς οι νικητές! Σε ευχαριστούμε πολύ που μας «κράτησες» στα δύσκολα και που κατάφερες να βγάλεις στον κάθε ένα από εμάς τον καλύτερο του εαυτό τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου. Θέλουμε να σου ευχηθούμε καλή συνέχεια τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά…Δεν λέμε αντίο αλλά εις το επανιδείν! Σε ευχαριστούμε για όλα κοουτς..!