Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πρεμιέρα νίκης για την Κ15 ΟΦΗ με πρωταγωνιστή τον Ρυακιωτάκη! (Photos)

Στο πρώτο της φετινό επίσημο παιχνίδι η Κ15 του ΟΦΗ φιλοξένησε τον Ατρόμητο στο ΒΑΚ και επικράτησε με 2-1, έχοντας για πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Γιάννη Ρυακιωτάκη!

Στο α’ ημίχρονο ο Ατρόμητος ήταν εκείνος που προηγήθηκε στο 30’ με τον Σκούμπαφλο ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν κι άλλες ευκαιρίες με τον τερματοφύλακα του ΟΦΗ Κετένογλου να πραγματοποιεί σημαντικές επεμβάσεις.

K15 OFH Atromito

Από πλευράς ΟΦΗ τα σουτ των Ρυακιωτάκη, Αντωνακάκη και Μολυμπάκη δεν βρήκαν στόχο.

Η ομάδα του Παναγιώτη Πετρά ανέβασε την απόδοσή της, είχε μεγάλη ευκαιρία στο 42’ με τον Αντωνάκη και ισοφάρισε στο 55’ με τον Ρυακιωτάκη μετά από ενέργεια και ασίστ του Ασμαργιανάκη.

1697276753188

Από εκεί και πέρα έγινε ένα παιχνίδι με καλό ρυθμό και εκατέρωθεν φάσεις, ο ΟΦΗ λίγο πριν το τέλος είχε δοκάρι με τον Στάβρε και στις καθυστερήσεις ο Ρυακιωτάκης με το δεύτερο προσωπικό του γκολ έγραψε το τελικό 2-1 για την ομάδα του εν μέσω έξαλλων πανηγυρισμών από τα πιτσιρίκια.

riakiotakis

Έτσι υπογράφτηκε το ιδανικό ξεκίνημα για την Κ15 του ΟΦΗ απέναντι στον δυνατό Ατρόμητο, όπου προπονητής είναι ο Ηρακλειώτης Λευτέρης Κοσμαδάκης.

Κ15 ΟΦΗ: Κετένογλου, Κλάδος (65’Καλαϊτζής), Χριστουλάκης (51′ Κλωνάρης), Ξενούλης, Κοντόπουλος, Ασμαριανάκης, Ρυακιωτάκης, Πετούσης, Αντωνακάκης, Καραγιάννης (65′ Στάβρε), Μολυμπάκης (60’Ματθαιάκης).

Κ15 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Λαζαρίδης, Χαρτίδης, Τσαούσης, Σαρηγιάννης, Τάφα (61′ Σιδέρης), Κρίγκος, Κόκουλος, Κωσταντίνου, Σκούμπαφλος, Κουγιουμτζόγλου (61′ Κάββαλος), Παλιούρας.

 

πηγή neakriti.gr