Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πρόταση σε Γιάσμινκο Βέλιτς για τον πάγκο της ΠΑΕ Χανιά

Το όνομα του Γιάσμινκο Βέλιτς έρχεται ξανά στο προσκήνιο για την ΠΑΕ Χανιά, επιβεβαιώνοντας άμεσα την τοποθέτηση του Γιώργου Βρέντζου ότι τα Χανιά κάνουν κινήσεις για την πρόσληψη νέου προπονητή.

Όπως είπε ο κ. Βρέντζος, το δίδυμο Μαναρώλη-Λαμπράκη πρόσφερε σημαντικά στην ομάδα αλλά στην παρούσα φάση αναζητείται μια λύση προκειμένου να βγουν από το αγωνιστικό αδιέξοδο.

Έτσι ο Βέλιτς είναι σε πρώτο πλάνο για την τεχνική ηγεσία, αποτελώντας ουσιαστικά μια λύση από το πάνω ράφι, αφού πρόκειται για έναν προπονητή που όχι μόνο ξέρει καλά την Super League 2 αλλά προέρχεται από επίπεδο Super League 1, όντας μέχρι πρόσφατα στον πάγκο του Λεβαδειακού (σ.σ. τον αντικατέστησε ο Γιάννης Πετράκης).

Να υπενθυμίσουμε ότι και το περασμένο καλοκαίρι, όταν γινόταν η επανεκκίνηση στην ΠΑΕ Χανιά, ο Γιάσμινκο Βέλιτς ήταν μεταξύ των υποψήφιων προπονητών, έχοντας αποχωρήσει λίγους μήνες νωρίτερα από την Επισκοπή όμως τότε είχε πάει στον Παναθηναϊκό Β’.

Μάλιστα, ο ίδιος βλέπει σοβαρά την ενδεχόμενη συνεργασία με την ΠΑΕ Χανιά, αφού είναι μια ομάδα που προσφέρει όλα τα εχέγγυα σε ένα πρωτάθλημα με πολλές ιδιαιτερότητες, όπως είναι αυτό της Super League 2 και τις επόμενες ώρες θα υπάρξουν οριστικές εξελίξεις.

 

Πηγή: neakriti.gr