Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Πυροβολεί» κατά ριπάς τις αντίπαλες άμυνες ο ΠΟΑ!

Μόλις 8 παιχνίδια έχει δώσει η ομάδα του Ατσαλένιου και έχει φτάσει ήδη τα 34 τέρματα

Ο ΠΟΑ επέστρεψε στην Α1 ΕΠΣΗ μετά από καιρό και δείχνει με το… καλημέρα ότι θέλει να είναι απλά περαστικός από αυτή την κατηγορία και να επιστρέψει άμεσα στην Γ’ Εθνική!

Εκτός από την πολύ καλή επίδοση του στην άμυνα που με 4 τέρματα παθητικό σε 8 παιχνίδια έχει την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας μαζί με τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚρουσώνα, έχει και την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος και μάλιστα με διαφορά καθώς έχει πετύχει 34, ενώ ο δεύτερος σε παραγωγικότητα Ανθεστίωνας έχει σημειώσει 26 τέρματα!

Μέσα σε όλα αυτά πρέπει να υπολογιστεί και ο τραυματισμός του βασικού επιθετικού της ομάδας, Φώτη Καϊμακαμούδη, ο οποίος πρόλαβε να αγωνιστεί μόλις σε τρία παιχνίδια και μάλιστα ολόκληρο μόνο στο πρώτο με τον Ρούβα, στο οποίο έβαλε και τα δύο του τέρματα.

Πάμε να δούμε όμως τώρα ποιοι είναι αυτοί που τραβάνε τα κουπιά της επίθεσης του ΠΟΑ, η οποία σκοράρει 4.25 γκολ ανά παιχνίδι!

Αιχμή του δόρατος λοιπόν της επίθεσης του Ατσαλενιώτικου σωματείου είναι ο Γιάννης Γιακουμάκης που έχει πετύχει 11 τέρματα μέχρι στιγμής!

Ακολουθούν στα 4 οι Δαμιανάκης και Παπασπύρος, στα 3 ο Βοργιάς και Ικεότσα, 2 οι Λουμπάκης και Καϊμακαμούδης, όπως είπαμε και νωρίτερα, ενώ από ένα τέρμα έχουν πετύχει οι Κερμενίδης, Κοντός, Μπέης και Σφυρογιαννάκης.

Σωστά μετράτε αυτά αν τα υπολογίσεις βγαίνουν 33 γκολ, όμως είναι και το χθεσινό αυτογκόλ του Ρέππα, του ΠΑΟ Δειλινών, που αποτελεί το 340 τέρμα του ΠΟΑ την φετινή σεζόν!

Όπως καταλαβαίνεται λοιπόν ο ΠΟΑ έχει την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος μαζί με τον ΠΑΟΚρουσώνα και την καλύτερη επίθεση μόνος του στην κορυφή αλλά δεν είναι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα καθώς η ομάδα του Κρουσώνα έχει δύο βαθμούς περισσότερους βέβαια έχοντας ένα αγώνα παραπάνω!

Πάντως το σίγουρο είναι ότι μέχρι στιγμής η επίθεση του ΠΟΑ τον οδηγεί εκ του ασφαλούς και τρομάζει κάθε αντίπαλο με τα κατορθώματα της!

Αναμένουμε λοιπόν να δούμε τι άλλο θα μας προσφέρει στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα του ΠΟΑ μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα:

Ρούβας – ΠΟΑ 1-6

ΠΟΑ – Ασίτες 4-0

Δαμάστα – ΠΟΑ 2-4

Ρωμανός – ΠΟΑ 0-0

ΠΟΑ – ΠΑΟΚρουσώνα 1-0

ΠΟΑ – Εργοτέλης 6-1

Κεραυνός – ΠΟΑ 0-5

ΠΟΑ – ΠΑΟ Δειλινών 8-0