Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Σε ανοδική πορεία ο ΑΟΑΝ κέρδισε και τον Ελλοπιακό με 2-0

Μετά το σπουδαίο διπλό μέσα στα Ζωνιανά επί του Ερμή ο ΑΟΑΝ επιβεβαίωσε σήμερα το μεσημέρι στο γήπεδο του ότι βρίσκεται σε ανοδική πορεία καθώς κέρδισε και τον Ελλοπιακό για την 10η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ΄Εθνικής με 2-0 . 

Η νίκη μπορεί να μην ήρθε τόσο εύκολα και να επισφραγίστηκε προς το τέλος του ματς όμως ο ΑΟΑΝ ήταν καλύτερος από τον αντίπαλο του σε όλο το παιχνίδι και δίκαια πήρε το δεύτερο κολλητό τρίποντο στο πρωτάθλημα.

Ο ΑΟΑΝ μπήκε φουριόζος στο ματς και απείλησε αρχικά στο 8΄με τον Μαρτσάκη το σουτ του οποίου απέκρουσε ο Κυριατζής. Στο 22΄ήρθε το 1-0 για την ομάδα του Αγίου Νικολάου όταν ο Πήλιος με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ελλοπιακού.

Οι φιλοξενούμενοι πάντως έχασαν σημαντική ευκαιρία στη συνέχεια και πιο συγκεκριμένα στο 32΄για να ισοφαρίσουν το ματς με το κοντινό σουτ του Χατζχηαντωνίου να φεύγει λίγο άουτ.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους στο 46΄ο ΑΟΑΝ έφτασε μια ανάσα από το 2-0 μετά τη σέντρα του Αλεξάκη που κόντραρε στον Καλαμπόκα και βρήκε στη συνέχεια στο οριζόντιο δοκάρι του Κυριατζή.

Το τελικό 2-0 ήρθε στο 85΄με πλασέ από τον Πλουσή που είχε περάσει στο ματς ως αλλαγή στο 78΄λεπτό της αναμέτρησης και “κλείδωσε” το τρίποντο της νίκης για την ομάδα του.

ΑΟΑΝ: Ψιμόπουλος, Χριστογιάννης, Πιθαρούλης, Καμαρά, Μουστάκης, Μαρινάκης (78΄Πλουσής), Καρλίτος, Τσιλεδάκης, Πήλιος (88΄Μαρκάκης), Μαρτσάκης (19΄λ,τ Αλεξάκης), Κατσικοκέρης.

Ελλοπιακός: Κυριατζής, Γεωργίου, Τσέλλος (72 λ.τ Ιγκπινόμπα), Λάμπρου, Μεγάλος (88΄Κωστακόπουλος), Ριζάι, Κυπραίος, Καλαμπόκας, Χασάϊ, Χατζηαντωνίου, Βιέννας.