Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Σκορπίζει τον «τρόμο» η επίθεση του ΑΟΤ, 7-0 την Τύλισο!

Ο ΑΟΤ τρομάζει στο ξεκίνημα του στην Α1 ΕΠΣΗ.

Μετά την επιβλητική εμφάνιση επί του Ρωμανού στην έδρα του, ο ΑΟΤ έκανε το 2×2 στο φετινό πρωτάθλημα επικρατώντας με το ευρύ 7-0 της Τυλίσου εκτός έδρας.

Πρωταγωνιστές για τους Μεσαρίτες οι Μεταξάκης και Παπανδρέου που πέτυχαν από τρία γκολ ο καθένας, σε έναν επιθετικό μονόλογο για το σύνολο του Νικόλα Σουτζή, που πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, με αποκορύφωμα το διάστημα 30′-45′ όπου σκόραρε πέντε γκολ!

Το σκορ άνοιξε με το… καλημέρα ο ΑΟΤ, με τον Μεταξάκη να πιάνει μία βολίδα μέσα από την περιοχή στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει σε αυτή τη φάση Τσαχάκη, δίνοντας το προβάδισμα στους Μεσαρίτες.

Ο αγώνας εξελίχθηκε σε παράσταση για ένα ρόλο, με τον ΑΟΤ να κάνει επιθετικό μονόλογο και να φτάνει το σκορ στο ημίχρονο στο 6-0.

Απίστευτα πράγματα για τους παίκτες του Νικόλα Σουτζή που πέτυχαν σε διάστημα 9 μόλις λεπτών πέντε γκολ.

Ο Μεταξάκης έκανε το 2-0 με σουτ μέσα στην περιοχή στο 34′. ενώ τη σκυτάλη στο σκοράρισμα πήραν προσωρινά οι Χαϊντίνι και Παπανδρέου, με τον πρώτο να γράφει το 3-0 με κεφαλιά και τον δεύτερο το 4-0 στο 39′ με πλασέ μέσα από την περιοχή.

Ο Μεταξάκης έκανε χα-τρικ φτάνοντας τον δείκτη του σκορ στο 0-5, ενώ σαν να μην έφτανε αυτό ο Παπανδρέου έγραψε το 6-0 με σουτ μέσα από την περιοχή ολοκληρώνοντας ένας ονειρώδες διάστημα για τους Μεσαρίτες.

Όπως είναι φυσικό ο ΑΟΤ κατέβασε ταχύτητα στο δεύτερο μέρος, παρόλα αυτά κατάφερε να πετύχει και ένα έβδομο τέρμα.

Στο 80′ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι, ο Σμαραγδάκης ανέλαβε την εκτέλεση, νικήθηκε από τον Τσαχάκη, ο οποίος όμως δεν είχε αντίδραση μετά το ριμπάουντ που πήρε ο Παπανδρέου για το 7-0,  κάνοντας και αυτός με την σειρά του χατ-τρικ στο σημερινό ματς.

Τύλισος (Μιχάλης Ζουραράκης): Τσαχάκης, Κέσκος, Μπουρδάκης, Παπάζογλου, Σαμαριτάκης, Πολυμερίδης, Καναδάκης, Μάτσα, Ελευθεράκης, Μανιούδης, Μαματζάκης

ΑΟΤ (Νικόλας Σουτζής): Βλαχάκης, Στεφανάκης, Δουλγεράκης, Κουρουθιανάκης, Μεϊρέλες, Χαϊντίνι, Παπανδρέου, Παραθύρας, Λούσι, Σαβουϊδάκης, Μεταξάκης