Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Σούπερ ντέρμπι σήμερα στη Λεωφόρο ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ

Με το ντέρμπι, Παναθηναϊκός – ΑΕΚ στη Λεωφόρο, πέφτει η αυλαία της 5ης αγωνιστικής στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Μετά το… κυρίως πιάτο, έρχεται το «επιδόρπιο» που συγκεντρώνει και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, καθώς οι δύο ομάδες που διεκδίκησαν μέχρι τέλους την περασμένη σεζόν τον τίτλο, θα τεθούν αντιμέτωπες για πρώτη φορά φέτος σε ένα πρώτο… ξεκαθάρισμα λογαριασμών!

Παναθηναϊκός και ΑΕΚ θα κοντραριστούν στο «Απ. Νικολαΐδης» σε ένα ντέρμπι που διεξάγεται μεν νωρίς, αλλά μπορεί να επηρεάσει θετικά ή αρνητικά το μέλλον των δυο τους. Οι «πράσινοι» είναι σε καλύτερη θέση, καθώς έχουν ξεκινήσει με «3 στα 3», την ώρα που η «Ένωση» μετράει ήδη δύο απώλειες.

Αμφότερες οι ομάδες προέρχονται από μεγάλες νίκες στο Europa League, καθώς το «τριφύλλι» νίκησε τη Βιγιαρεάλ κι οι «κιτρινόμαυροι» πέτυχαν τεράστιο «διπλό» στην έδρα της Μπράιτον.

Η κούραση είναι δεδομένη, ειδικά για την ΑΕΚ, η οποία είχε ταξίδι στην Αγγλία, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική έπαιξε με τον Ολυμπιακό. Επίσης, αμφότερες θα έχουν απουσίες.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς γνώριζε ότι δεν μπορεί να υπολογίζει στους Βαγιαννίδη και Βέρμπιτς. Το απρόοπτο της τελευταίας στιγμής, έχει να κάνει με τον Αϊτόρ. Ο Ισπανός έχει ενοχλήσεις στο δάχτυλο του ποδιού κι έτσι αποφασίστηκε να μην είναι στην αποστολή.

Ο Ματίας Αλμέιδα, από την πλευρά του, δεν μπορεί να υπολογίζει ξανά στους Βίντα και Μουκουντί, ενώ μετά το Μπράιτον δεν έχει και τον Χατζισαφί. Για πρώτη φορά στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Αλεξάντερ Κάλενς.

Πηγή: onsports.gr