Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Σπουδαίο διπλό στη Θήβα με Πήλιο για τον ΑΟΑΝ (1-2)

Ο ΑΟΑΝ με γκολ του Πήλιου στην εκπνοή, έκανε την ανατροπή και έφυγε νικητής από τη Θήβα επικρατώντας του ΑΟ Υπάτου με 1-2.

Η “χρυσή” αλλαγή του Αντώνη Ανδρουλάκη ο Σταύρος Πήλιος σκόραρε με  πλασέ στο 90+2′ δίνοντας το πρώτο τρίποντο της χρονιάς στον ΑΟΑΝ.

Ο Ζαχαρός σκόραρε για το 1-0 από την πλευρά του Α.Ο Υπάτου, ωστόσο ο ΑΟΑΝ ισοφάρισε σε 1-1 με τον Νοκάι στο 29′, για να έρθει ο Πήλιος από τον πάγκο να πετύχει το γκολ ανατροπής – νίκης για το “μπλε αστέρι” στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Σε ένα ματς που διεξήχθη υπό έντονη ζέστη και υγρασία ο Α.Ο Υπάτου κατόρθωσε και πήρε κεφάλι στο σκορ μόλις στο 4′ με τον Ζαχαρό, έχοντας και τη βοήθεια του δοκαριού να σκοράρει για το 1-0.

Ο ΑΟΑΝ ανέβασε στροφές και ισοφάρισε σε 1-1 με τον Νοκάι για να διαμορφώσει το σκορ ημιχρόνου στη Θήβα στο 29′.

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα πριν τη μία ώρα παιχνιδιού, η ομάδα του Αγίου Νικολάου, απώλεσε τεράστια ευκαιρία να ανατρέψει το σκορ, με το σουτ του Καρλίτος να βρίσκει το δοκάρι της εστίας του Αθανασόπουλου.

Στο 63′ νέα σπουδαία ευκαιρία για το “μπλε αστέρι” με τον Καρλίτος να εκτελεί το κόρνερ, τον Χριστογιάννη να πιάνει την κεφαλιά, όμως οι αμυντικοί των γηπεδούχων απομάκρυναν πάνω στη γραμμή.

Ο ΑΟΑΝ ενέτεινε την πίεση του και στο 79′ ο Τσανάι που βρέθηκε στην αντίπαλη περιοχή έκανε το γυριστό σουτ με τον Αθανασόπουλο να μπλοκάρει σταθερά.

Mπαίνοντας στις καθυστερήσεις ο ΑΟΑΝ έπαιξε την τελευταία του… ζαριά για να φύγει με τη νίκη από την Θήβα, με τον Πιθαρούλη να αστοχεί με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Μουστάκη, όχι όμως και ο Πήλιος που σκόραρε με ψύχραιμο πλασέ ένα λεπτό αργότερα για να δώσει μία τεράστια νίκη στον ΑΟΑΝ!

ΑΟ Υπάτου (Αντωνόπουλος Γιώργος): Αθανασόπουλος, Κωνσταντίνου, Ζαχαρός (52′ Αλμπάνης), Γλυνός, Μπούσης, Ποτουρίδης (80′ Μπαρό), Τσίπρας, Μκρτσιάν, Βαλμάς (63′ Φερέιρα), Σταγάκης, Μπακαούκας

ΑΟΑΝ (Ανδρουλάκης Αντώνης): Γκλώτσος, Μουστάκης, Τσανάι, Πιθαρούλης, Χριστογιάννης, Φουκαράκης, Καμαρά, Κάρλος, Νοκάι (68′ Πήλιος), Κατσικοκέρης (83′ Πλουσής), Μαρτσάκης (75′ Σένκα)