Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Στα… σκαριά η μεγάλη επιστροφή Φραγκουλάκη στον Ηρόδοτο!

Μετά την επισημοποίηση της έναρξης συνεργασίας με τον Μανώλη Παπαματθαιάκη, σειρά στον Ηρόδοτο παίρνει ο σχεδιασμός του ποδοσφαιρικού τμήματος πάνω σε στέρεες βάσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Primesport.gr πολύ κοντά για τον Ηρόδοτο είναι μία μεγάλη επιστροφή, αυτή του Μιχάλη Φραγκουλάκη.

Ο πολύπειρος μέσος αποτελεί τον διακαή πόθο, τόσο της διοίκησης της ομάδας της Ν. Αλικαρνασσού όσο και του προπονητή, Μανώλη Παπαματθαιάκη.

Πέρα από την αγωνιστική του ποιότητα, αποτελεί και ένα μεγάλο κεφάλαιο για την ιστορία του Ηροδότου, καθώς έχει συνδέσει το όνομα του με τις μεγαλύτερες επιτυχίες της ομάδας.

Μάλιστα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι πρώτες συζητήσεις έχουν ήδη γίνει, μέσα σε ένα πολύ ευχάριστο κλίμα ανάμεσα στις δύο πλευρές και απομένει η οριστικοποίηση της συμφωνίας.

Η παρουσία του, πέρα από την ποιότητα που μπορεί να προσφέρει αποδεδειγμένα, δίνει και ένα σημειολογικό χαρακτήρα στη νέα προσπάθεια που ξεκινάει το προσφυγικό σωματείο και ο Μιχάλης Φραγκουλάκης αποδεικνύει πως ο Ηρόδοτος για εκείνον, αποτελεί ένα σπουδαίο κεφάλαιο στην μακρά ποδοσφαιρική του πορεία, αφού δεν έχει κρύψει ποτέ την αγάπη του για εκείνον.