Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Στα χέρια του Μάριου Ζερβίδη το «τιμόνι» της Ακαδημίας του Αλμυρού!

O Μάριος Ζερβίδης αναλαμβάνει το «τιμόνι» των Ακαδημιών του Αλμυρού όπως και της ομάδας στην Youth League.

Ο ικανός κόουτς αφήνει την θέση του βοηθού προπονητή του Μανώλη Σουτζή, για να καλύψει το κενό που άφησε με την αποχώρηση του, ο Μιχάλης Επιτροπάκης.

Μία σημαντική και απόλυτα συνειδητή απόφαση από τους ανθρώπους της ομάδας του Γαζίου, μολονότι ο Μάριος Ζερβίδης γνωρίζει άριστα το αντικείμενο των Ακαδημιών (επί σειρά ετών στο Λίντο), είναι σε θέση λόγω της εμπειρίας του από πάγκους της Super League (Εργοτέλης, Παναιτωλικός, Ξάνθη – Ξάνθη Κ20), να δουλέψει σε επαγγελματικά πρότυπα, προκειμένου η ήδη εξαιρετική παρουσία των Ακαδημιών του Αλμυρού, να γίνει ακόμη καλύτερη στο μέλλον.

Οι “Οράνιε” με αυτόν τον τρόπο, θα καταφέρουν να αξιοποιήσουν ένα πολύ δυνατό “χαρτί” που έχουν στα χέρια τους, ενώ από την άλλη ο Μάριος Ζερβίδης θα μπορέσει μέσα από τον σημαντικό ρόλο που του δίνεται, να μεταλαμπαδεύσει τις γνώσεις του, όλα αυτά τα χρόνια στο ποδόσφαιρο, οι οποίες παρότι είναι 39 ετών μόλις, είναι πολλές και ικανές να αλλάξουν το status των Ακαδημιών του συλλόγου.

Η ανάληψη των νέων καθηκόντων του Μάριου Ζερβίδη στον Αλμυρό, ως Υπεύθυνος Ακαδημιών αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες ή και ώρες.