Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Στην… Κολομβία ο Ανθεστίων για ένα ντέρμπι…. ΟΦΗ-Άρης

Το Θραψανό, η φανέλα του Μοσκέρα και ένας υπέροχος Θεσσαλονικιός…

Όχι, το ταξίδι του γενικού αρχηγού του Ανθεστίωνα, Λευτέρη Καλιακάκη, στην Κολομβία δεν έχει να κάνει με μεταγραφικούς λόγους… Μπορεί οι «κιτρινόμαυροι» να μην έχουν μπει καλά στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ, όμως προς το παρόν δεν έχουν… απλώσει τα δίχτυα τους στο εξωτερικό.

Το ταξίδι, βέβαια, δεν έχει να κάνει ούτε με την πιθανή πώληση του Γιάννη Φωτόπουλου στην Ιντιπεντιέντε Μεδεγίν ή στη Μιγιονάριος. Είπαμε καλός παίκτης ο Γιάννης, αλλά στο μυαλό και στην καρδιά του του βρίσκεται μόνο ο Ανθεστίων.

Οι δύο φίλοι και η παρέα τους αποφάσισαν να γνωρίσουν την Λατινική Αμερική και συγκεκριμένα την Κολομβία. Πρώτος τους «σταθμός» ήταν η Μπογκοτά… Και επειδή ο κόσμος είναι… μικρός, έπεσαν πάνω σε Έλληνα. Τον μοναδικό στην περιοχή…

Για την ακρίβεια η Κρήτη συνάντησε τη Θεσσαλονίκη… Επισκέφτηκαν το ελληνικό εστιατόριο «Salonika», ιδιοκτησίας του Γιώργου Σιταρά, ο οποίος υποδέχτηκε τους συμπατριώτες του με μεγάλη χαρά, ενώ τους… έκανε και το τραπέζι.

Ως γνήσιοι Κρητικοί το δώρο στον επιχειρηματία ήταν ρακί, την οποία δοκίμασε και ξετρελάθηκε… Και επειδή από την κουβέντα δε θα μπορούσε να λείψει και το ποδόσφαιρο, άπαντες πόζαραν με χαρά για τις αναμνηστικές φώτο, με τον Καλιακάκη να κρατάει τη φανέλα του Σαντιάγο Μοσκέρα του ΟΦΗ και τον Σιταρά να σηκώνει σημαία του Άρη…