Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Στην Ρ.Ε.Α. για 4η σεζόν η Κάλλια Βορριά

Η Ρεθυμνιώτικη ομάδα ανακοίνωσε μία σημαντική ανανέωση!

Η Κάλλια Βορριά θα συνεχίσει να φοράει την φανέλα της Ρ.Ε.Α. για 4η σερί σεζόν. Η 20χρονη αριστερή μπακ θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην Κρητική ομάδα, ενώ έκανε δηλώσεις τονίζοντας ότι θέλουν να κυνηγήσουν τις πρώτες θέσεις στο πρωτάθλημα της νέας σεζόν. 

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση:

«ΤΕΤΑΡΤΟΕΤΗΣ»… ΚΑΛΛΙΑ ΒΟΡΡΙΑ

Ο Α.Ο. Ρ.Ε.Α. είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας με την ποδοσφαιρίστρια Κάλλια Βορριά.

Για 4η σερί σεζόν θα παραμείνει στην πόλη μας η 20χρονη παίκτρια (αριστερό μπακ), η οποία θα συνεχίσει να ενισχύει την προσπάθεια της ομάδας μας στη Women’s Football League. Πρόκειται για μία σπουδαία αθλήτρια, η οποία διακρίνεται για την ταχύτητα και την υψηλή τεχνική της, ενώ κάθε χρόνο εξελίσσεται όλο και περισσότερο, προσπαθώντας για το 100% όποτε της ζητηθεί.

Αποτελεί κομμάτι της ιστορίας μας και την ευχαριστούμε θερμά για τη συνεχή εμπιστοσύνη και στήριξη της Ρ.Ε.Α. Ευχόμαστε για μία σεζόν με υγεία και πολλές επιτυχίες.

ΚΑΛΛΙΑ ΒΟΡΡΙΑ: «ΝΑ ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ»

«Είμαι πολύ ικανοποιημένη και χαρούμενη που ανανέωσα και φέτος στην πρόσφατα ιδρυθείσα, αλλά σπουδαία κατά την γνώμη μου ομάδα.
Το να είμαι μέλος σε μια ομάδα σαν τη ΡΕΑ και να συνεργάζομαι με τους συγκεκριμένους ανθρώπους που την στελεχώνουν, με κάνει αρχικά να θέλω να βελτιώνομαι καθημερινά ώστε να μπορώ να προσφέρω τα μέγιστα στο σωματείο, ενώ παράλληλα επικρατεί ένα οικογενειακό και ζεστό κλίμα που δίνει τόση αγάπη σε κάθε μέλος της ομάδας ξεχωριστά.
Ο στόχος μας πέρσι ήταν να κερδίζουμε πράγματα μέρα με την μέρα και να τα βλέπουμε να αποδίδουν μέσα στο γήπεδο. Νομίζω ο στόχος αυτός δεν αλλάζει, όμως, βλέποντας την περσινή μας πορεία, προσωπικά, δεν βρίσκω λόγο να μη θέσουμε υψηλούς στόχους και να κυνηγήσουμε ξανά τις πρώτες θέσεις».

Κάλλια Βορριά #oneteam #onefamily #REA #παREA #WomensFootballLeague #renewal #letsdoit #again