Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

“Μύλος” με την μετάδοση του αγώνα Κυπέλλου Χανιά- ΟΦΗ , στο χέρι των γηπεδούχων το θέμα

Τρεις ημέρες πριν από το παιχνίδι Κυπέλλου των Χανίων με τον ΟΦΗ και η τηλεοπτική κάλυψη της εν λόγω αναμέτρησης βρίσκεται κυριολεκτικά στον αέρα. 

Μπορεί η Cosmote TV να έχει “κλειδώσει” ουσιαστικά την τηλεοπτική μετάδοση της διοργάνωσης όμως οριστική συμφωνία με την ΕΠΟ δεν υπάρχει μέχρι αυτή την ώρα που μιλάμε για αυτό και η τηλεοπτική κάλυψη της αναμέτρησης βρίσκεται στο κενό  την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές.

Αν δεν υπάρξει συμφωνία με την Cosmote TV μέσα στις επόμενες ώρες κάτι που φαντάζει πολύ δύσκολο τότε είναι στο χέρι της ομάδας των Χανίων να ζητήσει από την ΕΠΟ να καλύψει τηλεοπτικά το παιχνίδι αποφασίζοντας η ίδια όμως που θα δώσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα μετά από σχετική άδεια από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ.

Σύμφωνα με πληροφορίες  από τα Χανιά η ΠΑΕ ΟΦΗ εξέφρασε ενδιαφέρον να καλύψει τηλεοπτικά το παιχνίδι μέσω του καναλιού της ομάδας στο Υoutube , αλλά τα Χανιά πέρα από το κόστος παραγωγής ζήτησαν και παραπάνω χρήματα με αποτέλεσμα η ΠΑΕ ΟΦΗ να αποσύρει το ενδιαφέρον της και να εξαρτάται πλέον αποκλειστικά από την ΠΑΕ Χανιά η τηλεοπτική κάλυψη της αναμέτρησης. 

Μέχρι την Κυριακή το τοπίο πάνω σε αυτό το συγκεκριμένο πολύ σοβαρό ζήτημα αναμένεται να έχει ξεκαθαρίσει όταν μιλάμε ειδικά για μια κρητική μονομαχία στο Κύπελλο όπου έχει απαγορευτεί η οργανωμένη και μεμονομένη μετακίνηση φιλάθλων του ΟΦΗ στην πόλη των Χανίων.