Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις για την Χερσόνησο, 3-0 την Μινωική

Συνέχεια στις εξαιρετικές εμφανίσεις έδωσε η Χερσόνησος «Palmera Beach» που επικράτησε 3-0 της Μινωικής εντός έδρας για την 29η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ.

Ξεκίνημα στο παιχνίδι και μόλις στο 13′ η ομάδα του Λιμανιού πήρε το προβάδισμα με τον Μαυρή, να περνάει τη μπάλα πάνω από τον Αγγελιδάκη για το 1-0.

Εντυπωσιακό το πρώτο γκολ για τον Γιώργο Μαυρή, αλλά εξίσου ή ακόμη καλύτερος ο τρόπος με τον οποίο πέτυχε το 2-0 στο 23′.

Ο μέσος της Χερσονήσου, με ανάποδο ψαλίδι έγραψε το 2-0 για το σύνολο του Άγγελου Βαρδάκη, θέτοντας τις βάσεις για τη νίκη της ομάδας του στο σημερινό παιχνίδι.

Το 2-0 έμελλε να είναι και το σκορ ημιχρόνου, παρά το γεγονός ότι η Μινωική έχασε σημαντικές ευκαιρίες να μειώσει στο σκορ με τον Μυλωνάκη, να αστοχεί σε δύο περιπτώσεις.

Να σημειωθεί ότι ο Μπάμπης Ντάγκινης, έδωσε την ευκαιρία τόσο στον Στέφανο Μυλωνάκη, όσο και στον Παντελή Μπάλλα να κάνουν το ντεμπούτο τους ως βασικοί με την φανέλα της Μινωικής, στο πρωτάθλημα.

Παρά την πίεση της Μινωικής, η Χερσόνησος ήταν αυτή που βρήκε και ένα τρίτο τέρμα, με τον Μπενάρντο Κομσίου να στέφεται σκόρερ για το 3-0 στο 68′ για να διαμορφώσει το τελικό σκορ.

Χερσόνησος: Λεοντιάδης, Μαστοράκης, Φερεντίνος, Μότσο, Μαυρής, Καπετανάκης, Χιλά, Ψωρογιάννης, Ντρεϊάι, Χατζιάι, Θεοδωράκης

Μινωική: Αγγελιδάκης, Ψαρράς, Τσαμπουράκης, Φραγκούλης, Μπάλλας, Μυλωνάκης, Ανδρεαδάκης Κ., Μαρκόπουλος, Ανδρεαδάκης Δ., Καστελλιανάκης, Κουρουγκιαβούρης Γ.