Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Τα έκανε… όλα ο Καλομοίρης στη νίκη του ΑΣΑΒ απέναντι στον Αετό

H Αγ. Βαρβάρα έφυγε με το διπλό από το Γάζι, επικρατώντας του Αετού Ανωγείων με 1-2 για την 1η αγωνιστική του 2ου Ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ.
 
Θετικό ξεκίνημα για την ομάδα του Γιώργου Φιολιτάκη, με τον Χρήστο Καλομοίρη στο ντεμπούτο του με την φανέλα του ΑΣΑΒ, να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση και πληγώνοντας την παλιά του ομάδα, να οδηγεί τη νέα σε νίκη στην πρεμιέρα, πετυχαίνοντας και τα δύο γκολ της στην αναμέτρηση.
 
Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Αγ. Βαρβάρας άνοιξε το σκορ στο Γάζι στο 35′ με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Νίκου Κοζορώνη με το 1-0 να είναι το σκορ του ημιχρόνου.
 
Στη μία ώρα παιχνιδιού κατάφερε να κερδίσει και πέναλτι το οποίο εκτέλεσε ο ίδιος για να κάνει το 0-2 και να δώσει σαφές προβάδισμα στην ομάδα του για τη νίκη. 
 
Το μόνο που κατάφερε ο Αετός ήταν να μειώσει με τον Άγγελο Σπαχή για το τελικό 1-2 στο 75′, με τον ΑΣΑΒ να παίρνει το πρώτο τρίποντο της σεζόν.
 
Αετός Ανωγείων (Χάρης Αρμουτάκης): Σκουραδάκης, Περάκης (70′ Κεφαλογιάννης), Κονιός, Κωνσταντάκης, Κυριακάκης, Ζωνάκης, Αγγέλης (70′ Σταυράτης), Σπαχής, Κανταρτζής, Οικονομάκης (59′ Οικονομάκης), Δρίτσας (59′ Σπαχής Α.)
 
Αγ. Βαρβάρα (Γιώργος Φιολιτάκης): Μυλωνάκης, Κασωτάκης (80′ Κορνηλάκης), Λιδοργινάκης, Ανδρικάκης, Μαρής, Καλαϊτζάκης, Γιαλιτάκης, Σαμωνάκης (63′ Κουκλίδης), Κοζορώνης Δ. (63′ Αντωνακάκης), Καλομοίρης (63′ Μηναδάκης), Κοζορώνης Ν.