Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Τα είχε όλα εκτός από γκολ το Δαμάστα – ΠΑΟΚρουσώνα!

Τρία δοκάρια, πολλές χαμένες ευκαιρίες αλλά κανένα γκολ στην Δαμάστα

Μπορεί οι δύο ομάδες να τράνταξαν τα δοκάρια και να απειλούσαν συνεχώς, όμως το παιχνίδι δεν είχε κανένα τέρμα λόγω σε μεγάλο βαθμό και των δύο τερματοφυλάκων με αποτέλεσμα το 0-0 να μείνει μέχρι το τέλος στο Δαμάστα – ΠΑΟΚρουσώνα και οι δύο ομάδες να μοιραστούν βαθμούς και εντυπώσεις.

Στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού ο ΠΑΟΚρουσώνα μπήκε πιο δυνατά και απείλησε σε τρεις περιπτώσεις με Κουράκη και Σταυρακάκη χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Στο 22′ είδαμε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία για την Δαμάστα με τον Κεφαλογιάννη να σημαδεύει με κεφαλιά το οριζόντιο δοκάρι!

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο ίδιος ποδοσφαιριστής απείλησε εκ νέου για τους γηπεδούχους με τον Σταυρακάκη να του λέει “όχι”.

Μάλιστα σαν να μην έφτανε αυτό η Δαμάστα είχε και δεύτερο οριζόντιο δοκάρι στο μισάωρο με σουτ του Μαυρογιαννάκη!

Η απάντηση του ΠΑΟΚρουσώνα στο πρώτο μέρος ήρθε με οριζόντιο δοκάρι και για εκείνον με τον Σταυρακάκη στο 41′ με σουτ σε ένα ημίχρονο που μπορούσαμε να το χαρακτηρίσουμε ως το ημίχρονο των… δοκαριών!

Ένα λεπτό νωρίτερα βέβαια είχε απειλήσει και ο Σεραφειμίδης για τους φιλοξενούμενους, όμως ο Χατζηδάκης του είπε “όχι”, όπως έκανε και στην τελευταία καλή στιγμή του πρώτου μέρους σε σουτ του Μανουσάκη με αποτέλεσμα το 0-0 να μείνει ως την ανάπαυλα.

Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 53′ ο Κουράκης απείλησε εκ νέου με τον Χατζηδάκη να… κατεβάζει ρολά και να απομακρύνει, όπως έκανε και στο 58′ σε προσπάθεια του Σεραφειμίδη.

Στο 88′ είδαμε την τελευταία καλή στιγμή στο ματς για τους γηπεδούχους με τον Διακάκη, που ανάγκασε τον Σταυρακάκη να διώξει δύσκολα σε κόρνερ και έτσι το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος σε ένα ματς με τρία δοκάρια πολλές ευκαιρίες αλλά κανένα τέρμα!

Συνθέσεις:

Δαμάστα: Χατζιδάκης, Διακάκης, Αποστολάκης, Μαυρογιαννάκης, Πεταλάκης, Μηλιαράκης (60′ Χασουράκης Μ.), Ρουμπάκης (70′ Λίλος), Κεφαλογιάννης (70′ Ζερβάκης), Κόκκινος Ν., Κόκκινος Ι. (83′ Χασουράκης Ρ.), Κατσαρός

ΠΑΟΚρουσώνα: Σταυρακάκης, Κουράκης, Σηφάκης, Ανωγειανάκης (85′ Μπέρκης), Μανουσάκης, Σημαιάκης, Τσέρος, Σταυρακάκης (78′ Τζουβάρας), Στρατάκης, Μαυροειδής, Σεραφειμίδης (85′ Λυδάκης)