Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Τις εντυπώσεις η Χαραυγή – Την πρόκριση ο ΠΑΝΟΜ των… δέκα!

Στους “8” ο ΠΑΝΟΜ των… δέκα  – Πολύ καλή εμφάνιση από την Χαραυγή

Μπορεί ο ΠΑΝΟΜ σε μία φάση στην αρχή της επανάληψης να είναι να χάνει το προβάδισμα του αλλά και να μένει με παίκτη λιγότερο μετά την αποβολή του Τζανάκη αλλά παρ’ όλα αυτά βρήκε τον τρόπο να σκοράρει ξανά και να επικρατήσει με σκορ 1-2 της Χαραυγής και να συνεχίσει στα προημιτελικά του Κυπέλλου ΕΠΣΗ.

Πολύ καλή εμφάνιση για την Χαραυγή, που παρ’ ότι αγωνίζεται δύο κατηγορίες κάτω από τον ΠΑΝΟΜ τον κοίταξε στα μάτια και παραλίγο να κάνει την έκπληξη.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Νικολάου Χ. στο 86′ για να στείλουν τα ματς στην παράταση!

Στα πρώτα λεπτά του ματς δεν είδαμε κάποια μεγάλη φάση στο ματς με την πρώτη καλή στιγμή να ανήκει στους φιλοξενούμενους στο 13′ με τον Συσκάκη να παίρνει την κεφαλιά μετά από πλάγιο άουτ και να αναγκάζει τον Μήτρου στην πρώτη σημαντική επέμβαση του παιχνιδιού!

Η Χαραυγή απάντησε στις ευκαιρίες με την συμπλήρωση είκοσι λεπτών παιχνιδιού όταν ο Βαγγέλης Βασιλείου βγήκε σε θέση τετ-α-τετ, όμως πλάσαρε λίγο άουτ.

Στο 28′ ο Βαρδονικολάκης απείλησε για τα Μάλια με την μπάλα να φεύγει λίγο πάνω από το τέρμα.

Λίγα λεπτά αργότερα ο Καλαμιώτης δοκίμασε το πόδι του με τον τερματοφύλακα του ΠΑΝΟΜ να διώχνει εντυπωσιακά.

Λίγο πριν την λήξη του πρώτου μέρους ο Διαμαντάκης με απευθείας εκτέλεση φάουλ πάνω από την γραμμή της περιοχής έβαλε μπροστά στο σκορ τον ΠΑΝΟΜ για το 0-1 που ήταν και το αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Η πρώτη καλή στιγμή στην επανάληψη άνηκε στην Χαραυγή με τον Κατσαρή να κάνει το σουτ από τα αριστερά και την μπάλα να καταλήγει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Κανετάκη.

Στο 51′ η Χαραυγή κέρδισε πέναλτι με τον Βαγγέλη Βασιλείου, το οποίο ανέλαβε ο Νικολάου Χ. και έκανε το 1-1, ενώ παράλληλα ο Τζανάκης αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για το μαρκάρισμα στον Βασιλείου και άφησε τον ΠΑΝΟΜ για σχεδόν ένα ολόκληρο ημίχρονο με παίκτη λιγότερο!

Δύο λεπτά αργότερα η Χαραυγή “άγγιξε” και την ανατροπή με τον Μήτρου Ε. να βγαίνει σε θέση τετ-α-τετ, όμως δεν κατάφερε να σκοράρει με την μπάλα να σταματάει στα χέρια του Κανετάκη!

Παρ’ ότι έμεινε με παίκτη λιγότερο πάντως ο ΠΑΝΟΜ κατάφερε να πάρει προβάδισμα εκ νέου στο 64′ με τον Συσκάκη μετά από κάθετη του Μαυρίδη!

Στο 76′ η Χαραυγή έφτασε κοντά στην ισοφάριση όταν μετά από τρομερή ομαδική προσπάθεια η μπάλα έφτασε στον Μπουγά, έπειτα από οκτώ εναλλαγές της μπάλας από τους γηπεδούχους, με τον Μπουγά να σουτάρει και την μπάλα να φεύγει λίγο έξω!

Δέκα λεπτά αργότερα η Χαραυγή ήταν άτυχη καθώς ο Νικολάου Χ. σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Κανετάκη με αποτέλεσμα το 1-2 να μείνει μέχρι το τέλος με την Χαραυγή να “κλέβει” τις εντυπώσεις και τον ΠΑΝΟΜ να είναι εκείνος που να παίρνει την πρόκριση!

Συνθέσεις:

Χαραυγή: Μήτρου Β., Μερκουλίδης, Ψιμόπουλος, Νικολάου Π., Καλαμιώτης Χ., Μπουγάς, Κατσαρής Χ., Μήτρου Ε. (68′ Φραγκιάς), Βασιλείου Β. (82′ Νικολάου Μ.), Νικολάου Χ., Καλαμιώτης Η.

ΠΑΝΟΜ: Κανετάκης, Μαυρίδης, Κατσούλης, Διαμαντάκης, Τζανάκης, Κόκκινος, Ξυλούρης, Κεφαλούκος Δ., Συσκάκης, Βαρδονικολάκης (30′ λ.τρ. Κεφαλούκος Μ.), Ρούκα