Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Τριάρα και πρώτο τρίποντο για την Επισκοπή!

Η Επισκοπή νίκησε με 3-0 τον Ελλοπιακό, παίρνοντας το πρώτο τρίποντο της σεζόν στην έδρα της το “Παύλος Βαρδινογιάννης”.
 
Όντας καλύτερη από τον αντίπαλο της σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του ματς, η Επισκοπή επιβλήθηκε 3-0 του Ελλοπιακού για την 3η αγωνιστική του 4ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής.
 
Χωρίς κάτι ιδιαίτερο τα πρώτα λεπτά του αγώνα και έπρεπε να φτάσουμε στο 35ο λεπτό για να δούμε κάτι στο ΔΑΚ Γάλλου.
 
Συγκεκριμένα λίγο μετά συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού, ο Μίχος πάσαρε στον Κίτο που σούταρε από το ύψος της μεγάλης περιοχής “σημαδεύοντας” το οριζόντιο δοκάρι του Κυριατζή.
 
O Eλλοπιακός απείλησε με τον Ριζάι, το σουτ του οποίου έφυγε ελάχιστα άουτ στο 42′
 
Η Επισκοπή ευτύχησε να σκοράρει πλην τη λήξη του πρώτου μέρους, με τον Δωματά να πιάνει ένα τρομερό σουτ στέλνοντας τη μπάλα στο πλαϊνό δίχτυ του Κυριατζή για το 1-0.
 
Οι Ρεθυμνιώτες μπήκαν δυνατά στο δεύτερο μέρος, χάνοντας διπλή ευκαιρία μάλιστα να σημειώσουν ένα δεύτερο γκολ, ώστε να βάλουν τις βάσεις για την επικράτηση τους, με τον Κυριαντζή να αποκρούει καταπληκτικά το τετ-α-τετ του Δωματά. Στη συνέχεια ο Βαλαβανόπουλος από το ύψος της μεγάλης περιοχής σούταρε ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια στο 47′.
 
Δύο λεπτά αργότερα ο Δημητρακούδης έστειλε ελάχιστα άουτ τη μπάλα έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Ντότη. Στο 68′ ο Τζωρτζινάκης που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο στη θέση του αρχηγού, Λίμα σούταρε βρίσκοντας σε ετοιμότητα τον Κυριατζή.
 
Η ομάδα του Μανώλη Παπαματθαιάκη κατάφερε να αποβάλει το όποιο άγχος, έχοντας μπει και στην τελική του ευθεία το ματς, με τον Πάτα να αξιοποιεί την εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Ντότη για το 2-0 με κεφαλιά στο 82′.

 Το τελικό 3-0 για την Επισκοπή διαμόρφωσε ο Τζωρτζινάκης σκοράροντας στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων.
 
 
 
ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Παπαματθαιάκης): Γιαγκιόζης, Χάιδος, Μίχος, Κίτος (54′ Σουρνάκης), Δωματάς (75′ Τσιλεδάκης), Ντότης, Πάτας, Λίμα (60′ Τζωρτζινάκης), Βαλαβανόπουλος, Δημητρακούδης, Ζαχαράκης.
 
ΕΛΛΟΠΙΑΚΟΣ (Παπαναστασίου): Κυριατζής, Κυπραίος, Χατζηαντωνίου, Γεωργίου, Τσέλλος, Βιέννας, Ρεσβάνης, Ιγμπινόμπα, Μεγάλος, Ριζάι, Χασάι.